No i?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Angel napisał/a:
Tak jak tatko uczył.
Moja krew![]()
Mały tłuścioch przynajmniej dotknął cycka, co dla większości napaleńców na Sadistic pozostaje marzeniem.

Angel napisał/a:
Tak jak tatko uczył.
Moja krew![]()
Tak się zastanawiałem skąd taki wysyp materiałów u Ciebie, a tu archiwa rodzinne

Łap piwo, Już jesteś dorosły

tranzystor napisał/a:
Mały tłuścioch przynajmniej dotknął cycka, co dla większości napaleńców na Sadistic pozostaje marzeniem.
Zawsze może dotykać swoje

Grubasek jak by był taki cwany, to by pobiegał bez koszulki

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
jeśli to twoja krew, to na jakim poziomie IQ jest twoja kobieta, tzn matka tego ludzkiego tłuścioszka?

albazsanagycjib
ta akurat wygląda na taką, której łapanie za pierś kojarzy się tylko z molestowaniem,
niemniej, nie widzę niczego za co ten down mógłby złapać
ta akurat wygląda na taką, której łapanie za pierś kojarzy się tylko z molestowaniem,
niemniej, nie widzę niczego za co ten down mógłby złapać
Oj widać, że dzieciak upośledzony przez dna Brajana i Karyny. Nie wie kiedy nadarzy mu się taka okazja to działa.
Podejrzewam, że ten mały tłusty hobbit ma większy cyc niż ona
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Młody, gruby stulejarz. Przy takim wychowaniu nic dobrego z niego nie wyrośnie.
Ślepaki j🤬e... On tykną ja pod pachą, a nie za cyc. Jest dalej tak samą pipą jak połowa dziecioków tutaj ;D