Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
KlasycznyWojtek 2025-08-18, 20:28
joti napisał/a:

Przyjrzyjcie się. Z zewnątrz lakier odpicowany, chromy, a wewnątrz progi, podłoga i błotniki zżarte na wylot. To jest typowe dla prawie wszystkich "klasyków" z PRL i innych demoludów. Nie wiem co tam się stało, ale w Syrenach często dochodziło do awarii o pęknięć kolumny kierowniczej, nawet gdy były nowe. Syrena - ten śmieciuch nad którym się teraz co niektórzy rozpływają zabij naprawdę sporo Polaków.

Syrena jest na ramie więc sklej p🤬dę i się nie wypowiadaj znawco
Zgłoś
Gitrix 2025-08-18, 20:38 1
A co ma rama do kolumny kierowniczej? To by się zgadzało z pękniętą kolumną bo auto zarzuciło najpierw do skraju jezdni a potem na czołówkę.
Zgłoś
durabo2 2025-08-18, 20:40 8
Spójrzmy na pozytywy, zapisali się w historii jak prawdopodobnie ostatnie śmiertelne ofiary wypadku z udziałem syreny
Zgłoś
Banan1494 2025-08-18, 20:47 2
35i napisał/a:

(...) Moją miłością po.zostaje Passat B3 (oznaczenie fabryczne 35i).

My w rodzinie mieliśmy Paska B2. Mam większą rodzinkę i zawsze brakowało jednego miejsca w samochodzie, z tego powodu często zdarzało mi się jeździć w bagażniku blacha miała taki ocynk że to by do dzisiaj jeżdziło. Autko skończyło żywot bo brat postanowił fikuśnie dachować z finałem przywalając w drzewo. Konstrukcja była w porządku bo poza bólami klaty od pasów to nic mu się nie stało. Sentyment z dzieciństwa pozostał.
Zgłoś
Damz 2025-08-18, 20:57 1
"To była konfrontacja bezpiecznego samochodu z trumną na kółkach"
Zgłoś
Zahu 2025-08-18, 21:01 7
Mam nadzieję, że wrak zostanie zbadany, jeśli kolumna kierownicy jest wadliwa to producent przeprowadzi akcję serwisową i problem zostanie usunięty.
Zgłoś
majeńka 2025-08-18, 21:52 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2025-08-18, 22:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nemrod90 2025-08-18, 22:01 2
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2025-08-18, 22:05 5
Zgłoś
StaryElmo 2025-08-18, 22:17
Zgłoś
Janko 2025-08-18, 22:25 1
Payan napisał/a:

Prędzej.

Dokładnie to byli miłośnicy starych samochodów dwaj szwagrowie A za nimi jechała żona jednego i wszystko na własne oczy widziała jeszcze próbowała męża reanimować ale obydwoje zginęli na miejscu
Zgłoś
35i 2025-08-18, 22:35 1
Zgłoś
xdrt 2025-08-18, 22:45 1
Zgłoś
35i 2025-08-18, 22:54
xdrt napisał/a:

Teraz kanapa teściowej jest w którejś tesli chyba s, także nic straconego xD

Panie, ja tam starej daty jestem. Mam Sharana 2002, czysta benzyna, manual (lubię mieć kontrolę na samochodem) i wkładam tyle foteli ile potrzebuję (do 7). Wchodzi na luzie szafa do szerokości 120 cm i wysokości do 205 cm.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem