📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Jeśli wsiadasz w taki zabytek to pchasz się już nie tyle w gips, co prosto w trumnę. Na drogach publicznych nie powinno być miejsca na takie przegnite rdzą chrupki. Nawet gdyby tą Syrenka była w idealnym stanie, to i tak daje kierowcy i pasażerom tyle samo ochrony co Melex.
Samochód tutaj nie zawinił, tylko osoba kierująca Syreną doprowadziła do wypadku.
Szkoda ludzi, lecz za błędy się płaci, zdrowiem, albo życiem.
Szkoda ludzi, lecz za błędy się płaci, zdrowiem, albo życiem.
Aaltonen napisał/a:
Nie rozumiem ludzi, którzy podniecają się tymi starymi rupieciami, a już tacy którzy płacą za nie ogrome pieniądze to już w ogóle...
nie musisz rozumieć ,moje trzy auta mają razem 98 lat . Żyję tak jak chcę.
Ciekawe jak Ty jesteś w stanie na tych zdjęciach zobaczyć że progi zżarte na wylot ?!?
JoSeed napisał/a:
Jeden lubi góralską muzykę, drugi, jak mu nogi śmierdzą o gustach, wiadomo, nie ma co dyskutować.
Ja mam sentyment i podziwiam stare autka
Sentyment sentymentem, a bezpieczeństwo bezpieczeństwem. Masz niestety przykład.
Stara konstrukcja, z zamierzchłych czasów, brak poduszek, stref kontrolowanego zgniotu, etc

Szary_Jeleń napisał/a:
Sentyment sentymentem, a bezpieczeństwo bezpieczeństwem. Masz niestety przykład.
Stara konstrukcja, z zamierzchłych czasów, brak poduszek, stref kontrolowanego zgniotu, etc
Ale ja to wszystko wiem

JoSeed napisał/a:
Jeden lubi góralską muzykę, drugi, jak mu nogi śmierdzą o gustach, wiadomo, nie ma co dyskutować.
Ja mam sentyment i podziwiam stare autka
Dokładnie. Zapraszam na przejażdżkę moim 125p. Pozdrawiam
Klasyk50 napisał/a:
Dokładnie. Zapraszam na przejażdżkę moim 125p. Pozdrawiam
Ooooo... pokaż zdjęcie 😊
JoSeed napisał/a:
Ooooo... pokaż zdjęcie 😊
Widziała już pani zdjęcia jest na w dziale soft lub może już w suchary.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie