Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
Banan1494 2025-08-18, 23:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-08-18, 23:53
Jeśli wsiadasz w taki zabytek to pchasz się już nie tyle w gips, co prosto w trumnę. Na drogach publicznych nie powinno być miejsca na takie przegnite rdzą chrupki. Nawet gdyby tą Syrenka była w idealnym stanie, to i tak daje kierowcy i pasażerom tyle samo ochrony co Melex.
Zgłoś
Rangraf 2025-08-19, 0:37
A gdzie choinka?
Zgłoś
Don_cziczi 2025-08-19, 3:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-08-19, 4:44
Zgłoś
Kelmans 2025-08-19, 5:40
Samochód tutaj nie zawinił, tylko osoba kierująca Syreną doprowadziła do wypadku.
Szkoda ludzi, lecz za błędy się płaci, zdrowiem, albo życiem.
Zgłoś
esa 2025-08-19, 8:37
Aaltonen napisał/a:

Nie rozumiem ludzi, którzy podniecają się tymi starymi rupieciami, a już tacy którzy płacą za nie ogrome pieniądze to już w ogóle...

nie musisz rozumieć ,moje trzy auta mają razem 98 lat . Żyję tak jak chcę.
Zgłoś
TeaWithLemon 2025-08-19, 9:01
to ile oni ta serena cisneli ?
Zgłoś
Lassard 2025-08-19, 9:17 2
Ciekawe jak Ty jesteś w stanie na tych zdjęciach zobaczyć że progi zżarte na wylot ?!?
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-08-19, 14:26
JoSeed napisał/a:

Jeden lubi góralską muzykę, drugi, jak mu nogi śmierdzą o gustach, wiadomo, nie ma co dyskutować.
Ja mam sentyment i podziwiam stare autka

Sentyment sentymentem, a bezpieczeństwo bezpieczeństwem. Masz niestety przykład.
Stara konstrukcja, z zamierzchłych czasów, brak poduszek, stref kontrolowanego zgniotu, etc
Zgłoś
JoSeed 2025-08-19, 14:52 1
Szary_Jeleń napisał/a:

Sentyment sentymentem, a bezpieczeństwo bezpieczeństwem. Masz niestety przykład.
Stara konstrukcja, z zamierzchłych czasów, brak poduszek, stref kontrolowanego zgniotu, etc

Ale ja to wszystko wiem nie biorę pod uwagę bezpieczeństwa jazdy, tylko wygląd takiego auta, robotę, którą włożył wlasciciel. Po prostu stare auta są ładne, i tyle.
Zgłoś
Klasyk50 2025-08-19, 17:10 1
JoSeed napisał/a:

Jeden lubi góralską muzykę, drugi, jak mu nogi śmierdzą o gustach, wiadomo, nie ma co dyskutować.
Ja mam sentyment i podziwiam stare autka

Dokładnie. Zapraszam na przejażdżkę moim 125p. Pozdrawiam
Zgłoś
JoSeed 2025-08-19, 17:16
Klasyk50 napisał/a:

Dokładnie. Zapraszam na przejażdżkę moim 125p. Pozdrawiam

Ooooo... pokaż zdjęcie 😊
Zgłoś
Klasyk50 2025-08-19, 17:25 2
JoSeed napisał/a:

Ooooo... pokaż zdjęcie 😊

Widziała już pani zdjęcia jest na w dziale soft lub może już w suchary.
Zgłoś
JoSeed 2025-08-19, 17:33
Klasyk50 napisał/a:

Widziała już pani zdjęcia jest na w dziale soft lub może już w suchary.

Poszukam znów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem