Oralnie się sprawdzi, hiszpan też się zda, a zjeść zawsze można
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko

Iperyt napisał/a:
Taka to musi j🤬 śledziem
![]()
Jeśli c🤬ka Twojej laski jebie śledziem, to współczuję Ci dziewczyny.

otóż nie! będąc we Władysławowie grałem w cymbergaja z miejscowymi, a wieczorami chodziłem podziwiać pastele na niebie podczas zachodu słońca, zagadał do mnie wówczas Krzysztof Skiba i powiedział, że dobór pompy na punkt pracy polega na znalezieniu pompy, która w układzie przetłoczy wymaganą ilość cieczy. Nie do końca zrozumiałem o co chodzi, więc zagłębiłem się w dziele Reymonta - Ziemia obiecana i doszło do mnie że podczas eskalacji pigmejów należy zwrócić szczególną uwagę na reklamy środków na podtrzymanie stójki prącia, a jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic.
no i słusznie zrobił. Wiadomo od czasów antycznych, że syreny pożerają ludzi. To teraz tylko zapominamy o mądrościach ludowych, a w tv słodkie Arielki i k🤬a romantyczne wampiry. Wyjdą kiedyś te potwory z ukrycia i zamiast nap🤬lać widłami będziemy chcieli się zaprzyjaźnić

Iperyt napisał/a:
Taka to musi j🤬 śledziem
to byłby jego najmniejszy problem.
Jak to r🤬ać?
@up
usta ma sprawne, a potem się wymyśli co dalej
usta ma sprawne, a potem się wymyśli co dalej

podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Cytat:
otóż nie! będąc we Władysławowie grałem w cymbergaja z miejscowymi, a wieczorami chodziłem podziwiać pastele na niebie podczas zachodu słońca, zagadał do mnie wówczas Krzysztof Skiba i powiedział, że dobór pompy na punkt pracy polega na znalezieniu pompy, która w układzie przetłoczy wymaganą ilość cieczy. Nie do końca zrozumiałem o co chodzi, więc zagłębiłem się w dziele Reymonta - Ziemia obiecana i doszło do mnie że podczas eskalacji pigmejów należy zwrócić szczególną uwagę na reklamy środków na podtrzymanie stójki prącia, a jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic.
Drugi raz nie uda Ci się mieć najlepszego komentarza, to już nie jest śmieszne.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
i co to k🤬a jest
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Ani to usmażyć, ani to wyr🤬ać... postąpił instynktownie.
podpis użytkownika
Religia śmierdzi.