👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Diar
Amerykanie zużyli własną amunicję za wiele milionów zielonych, żeby zarobić? Lepiej byś schabowego utłukła w kuchi, ekspertko z pękniętym jeżem między nogami.
Amerykanie zużyli własną amunicję za wiele milionów zielonych, żeby zarobić? Lepiej byś schabowego utłukła w kuchi, ekspertko z pękniętym jeżem między nogami.

Ruscy i amerykanie maja do sprzedania broń,
jeśli faktycznie zestrzelili 75% pocisków to ruscy wygrali przetarg
jeśli faktycznie zestrzelili 75% pocisków to ruscy wygrali przetarg
Widzę że na początku okej, Sadole a później już widzę że Hasbara w natarciu. en.wikipedia.org/wiki/Public_diplomacy_%28Israel%29
W sumie ten atak chemiczny to sciema, ale to bombardowanie USA też sciema, dziś słyszałem że zginęło w nim 6osób. Toż więcej na polskich drogach ginie dziennie.
@up, Dobrze, dobrze, bez ich rakiet i misji "pokojowych" i bez ich wojen nie byłoby pokoju na świecie, tylu ludzi by ginęło a tak giną tylko ludzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie