👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinno być.
A więc Amerykanie zbombardowali Syrię za to, że Amerykanie zbombardowali Syrię.
A więc Amerykanie zbombardowali Syrię za to, że Amerykanie zbombardowali Syrię.

Widzę że myślenie Ci ciężko idzie. Amerykanie zbombardowali wojskowy ośrodek naukowo-badawczy specjalizujący się w badaniach nad bronią chemiczną i magazyny broni chemicznej. Miało to na celu uchronić ludność cywilną przed kolejnymi atakami bronią chemiczną.
Amerykanie zbombardowali Syrię, bo Syria za mało zbombardowała Syrię

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
O co wam chodzi??
Pompy jeszcze pompują.Więc i demokracja jeszcze nie wprowadzona jest do końca.
Studnie z ropką wyschną to i demokracja wreszcie będzie na ukończeniu.
Pompy jeszcze pompują.Więc i demokracja jeszcze nie wprowadzona jest do końca.
Studnie z ropką wyschną to i demokracja wreszcie będzie na ukończeniu.
Afganistan za WTC, Kadafiego i Husaina w ramach walki o demokrację (żeby nie było że obaj panowie chcieli się rozliczać w złocie nie w petrodolarach), Syrię za Syrię.

nowynick napisał/a:
wszystko jasne
Syryjczycy udawali atak gazowy, Amerykanie pozorowali atak odwetowy. Teatr się kręci, kasa się zgadza

Diar napisał/a:
Syryjczycy udawali atak gazowy, Amerykanie pozorowali atak odwetowy. Teatr się kręci, kasa się zgadza
Teatrzyk szkolny level: Bliski Wschód
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie