Swoją drogą, fajna dupeczka
[ Komentarz dodany przez: karinata: 2015-11-03, 00:01 ]
mesjasz19 napisał/a:
Admin podmień w głownym poście.
W ogóle jakaś grubsza afera z tym jest. Cały YT wyczyszczony z tego nagrania. Na Boardzie wszyscy piszą, że kasują bo PL obraża obydwie strony, imigrantów jak i tą laskę że sama prowokuje
To jest już napaść.W normalnym kraju taki typ powinien zostać oklepany, rozebrany na środku ulicy i jeszcze oszczany, może nauczyłby się trzymać ręce przy dupie.
D................v
2015-11-02, 1:36
@Up
Ty rasisto, czy nie widzisz, że oni wzbogacali ją kulturowo? Myślę, że powinna dostać 100 godzin prac społecznych za tak skandaliczne, ksenofobiczne zachowanie.
Użyto ironii
Byłem rok temu w Egipcie ze znajomymi. Siedzimy na plaży i pijemy drinki, w oddali nasze dziewczyny podziwiają zachód słońca. Brudas podbił do kobiety kumpla i zaprasza ją do baru. Ona oczywiście "sp🤬alaj brudasie", nie poddał się tak łatwo i ciągnie ją za rękę. Kumpel podbiega, strzał butelką przez łeb i nara.
Za rok będzie Maroko albo Tunezja, zdam relację z mam nadzieję kolejnej lekcji dobrego wychowania.
Rodacy! wiecie co z nim zrobić...
kundla na smycz i wlec za samochodem
podpis użytkownika
Ola gringo
mesjasz19 napisał/a:
Byłem rok temu w Egipcie ze znajomymi. Siedzimy na plaży i pijemy drinki, w oddali nasze dziewczyny podziwiają zachód słońca. Brudas podbił do kobiety kumpla i zaprasza ją do baru. Ona oczywiście "sp🤬alaj brudasie", nie poddał się tak łatwo i ciągnie ją za rękę. Kumpel podbiega, strzał butelką przez łeb i nara.
Za rok będzie Maroko albo Tunezja, zdam relację z mam nadzieję kolejnej lekcji dobrego wychowania.
Na c🤬j tam w ogóle jeździsz
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
T................3
2015-11-02, 2:43
@Maderfakermen
Pewnie k🤬a, już lecimy do Francji by dać mu nauczkę. Ty sponsorujesz lot, trochę się wypłacisz
Jadę do Francji, jedyna okazja żeby zar🤬ać w życiu. Pojednam się z braćmi z Syrii i upolujemy coś razem.
Łee łeee, k🤬a jak stado jakichś niedoj🤬ych baranów

A wyj🤬aby w pysk to jeszcze sprawa w sądzie za rasizm, odszkodowanie i 10 lat więzienia, bo przecież to "tacy sami ludzie jak my"
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
maksymilian45 napisał/a:
Jadę do Francji, jedyna okazja żeby zar🤬ać w życiu. Pojednam się z braćmi z Syrii i upolujemy coś razem.
Naprawdę jesteś aż taką sp🤬oliną, że nie potrafisz kulturalnie poderwać jakiejkolwiek dziewczyny czy to jakaś wyższa forma humoru?
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
s................0
2015-11-02, 9:17
Łeee!!! Brzmi to jak pamięciówka do kozy podczas gdy nastąpiła odsłona dupeczki.
Sprawca powinien zostać publicznie oklepany do nieprzytomności. Ale swoją drogą panienka ubrała się jak zwykła K🤬A. Podobnie jest z młodymi laskami. Ubiorą się jak ladacznice że dupę widać a potem zdziwione że ktoś zgw🤬cił. Po c🤬j kuszą los.
"Po c🤬j kuszą los." - no właśnie po c🤬j.
S................4
2015-11-02, 10:39
Swoje kozice owijaja w szmaty typu burka a innymi dupami sie jaraja