👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grunt, że w ogóle działa. Nad celnością i funkcjonalnością popracuje się później!

łoooooooooo naprawdę potężna maszyna bojowa!!!
Żartowałem wystarczy seria przez kabel i wróci tam skąd przyszło: na złomowisko
Żartowałem wystarczy seria przez kabel i wróci tam skąd przyszło: na złomowisko

Mają czołg
teraz wall-e
LoperPL drony w produkcji
mam pierwsze szkice

LoperPL drony w produkcji

Nad dronami też pracują.
Poniżej zdjęcie z oblatywania prototypu.
Poniżej zdjęcie z oblatywania prototypu.

Do końca miałem nadzieję, że będzie bunt maszyn i ten łazik zacznie strzelać do nich ;/

Oj toż to tylko stare porzucone rosyjskie plany z lat 50 XX wieku znaleźli i w życie wcielili a nie żadne drony.
Drony to będą tam jak jakiś przypadkowy agent CAI zgubi ściśle tajne plany czy coś w tym stylu
Drony to będą tam jak jakiś przypadkowy agent CAI zgubi ściśle tajne plany czy coś w tym stylu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie