👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Na początku widać jakby trochę hamował, więc to na pewno halucynacje.

Eeee.... Nie byłoby inteligentniej po prostu wyminąć tę ciężarówkę?

I auto na złom, bo wszystkie ważniejsze układy są specjalnie z przodu co by nawet mała kraksa dyskwalifikowała auto/powodowała maksymalne straty. A serwis to naprawi za niemałe $. To jest inteligencja i zarabianie na nowoczesnej technologii.
Poczytajcie sobie na temat pewnego polskiego konstruktora WIESŁAW ŁĄGIEWKA, on to wymyślił juz kilknaście lat tamu ci z volvo mu pomysł zaj🤬i bezczelnie
@polip.pl
Wiesław Łągiewka - aktor, dyplom mgr sztuki w Wyższej Szkoły Muzycznej w Łodzi na Wydziale Wokalno Aktorskim ( 1975r.). Zainteresowania / hobby działka, podróże po świecie
I co mu volvo zaj🤬o? Chyba rolę w Klanie...
Wiesław Łągiewka - aktor, dyplom mgr sztuki w Wyższej Szkoły Muzycznej w Łodzi na Wydziale Wokalno Aktorskim ( 1975r.). Zainteresowania / hobby działka, podróże po świecie
I co mu volvo zaj🤬o? Chyba rolę w Klanie...

Zembowy Wruzek napisał/a:
Koles na koncu przeprasza... za to ze nie wyszlo tak jak powinno

przeciez zaj🤬, do klepania i na gielda, tir ma lepszy system bo nic nie uleglo zniszczeniu
volvo opracowalo system chyba z mysla o kierowcy tira
ocena hmmm 11/10

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie