📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:47

Misiek_KRK, Wymagasz inteligencji od kogoś, kto uważa, że autor ma w dupie oglądających, a sam ma w dupie podstawowe zasady pisowni?

Bzdura, za samochodem jechały jeszcze dwa kolejne i dopiero ciężarówka. Nawet gdyby to był rzeczywiście jakiś system alarmujący przy zbyt szybkim zbliżaniem się jadącego za tobą samochodu to w tym przypadku poprzedzające były dwie osobówki.
Właśnie jak by nie zjechał na przystanek to kierowca pewnie by napieprzał w pobocze.
Ps Jestem Rolnikiem i jestem ekspertem: Dzisiaj ciągnik postawiłem na górce i zaczął powoli się toczyć. Ja stałem koło kabiny i w odruchu wbiłem mu bez sprzęgła byle jaki bieg by się zatrzymał bo nie chciało mi się wchodzić do kabiny. 2 razy go przełamało aż mi się ciepło zrobiło
Ps Jestem Rolnikiem i jestem ekspertem: Dzisiaj ciągnik postawiłem na górce i zaczął powoli się toczyć. Ja stałem koło kabiny i w odruchu wbiłem mu bez sprzęgła byle jaki bieg by się zatrzymał bo nie chciało mi się wchodzić do kabiny. 2 razy go przełamało aż mi się ciepło zrobiło

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie