To ma być śmieszne? Bo się przewrócił z deską?
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
@up
Przecież teraz nie ważne o czym jest filmik. Wystarczy, ze są w nim c🤬ci i już wielkie halo, 1000 piw imilion komentarzy
Przecież teraz nie ważne o czym jest filmik. Wystarczy, ze są w nim c🤬ci i już wielkie halo, 1000 piw imilion komentarzy

podpis użytkownika
Emerytowany saren
upy
lepsze to niż pełno wymyślanych na siłę sucharów o ciapolach
lepsze to niż pełno wymyślanych na siłę sucharów o ciapolach
podpis użytkownika
Let's get ready to rumble!!!
A skąd w ogóle wiecie że to c🤬ci? Nic tam nie mówią, równie dobrze mogłaby to być południowa Ameryka, Hiszpania, Rumunia... szkoda, że to nie biali są na filmiku, bo już byś się nie miał wtedy do czego dop🤬lić.
pewnie ze fake... kto normalny nagrywa dwóch brudasów grajacych w szachy?

zwierzęta się rozwijają , oglądałem dokument o inteligentnym kruku . a teraz to

defcon1
A skąd w ogóle wiecie że to c🤬ci? Nic tam nie mówią, równie dobrze mogłaby to być południowa Ameryka, Hiszpania, Rumunia... szkoda, że to nie biali są na filmiku, bo już byś się nie miał wtedy do czego dop🤬lić.
ko🤬y są wszędzie więc może to być ameryka, hiszpania etc. Tak wogóle to po co bronisz brudasów ?
ko🤬y są wszędzie więc może to być ameryka, hiszpania etc. Tak wogóle to po co bronisz brudasów ?