👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To dość niebezpieczne, jak się przytakuje takim debilom np lewactwu to biorą to na serio.
Jedyny stary generał którego bym nie powiesił na drzewie. Piwko!

Dobry podoba mi się
Teść Czarneckiego. A teścia dosłownie NISZCZĄ bo za komuny w kosmos poleciał
. Debilizm patriotyczny ale Hermaszewskiego cenię. Ciekawe czy oberwał ustawą dezubekizacyjną? Przecież z ZSRR kooperował!

Od sarkazmu aż kipi ale płaskoziemcy i tak będą składali pokłony do tego filmiku wszędzie go przy okazji rozsyłając.

poligon6 napisał/a:
Problem maja jedni i drudzy, jedni maja problem ze szczepionkami, drudzy z istnieniem 65 płci.
Nikt nie twierdzi, że istnieje 65 płci. To akurat paradoksalnie wymyśliła prawica, która jest zbyt głupia, żeby zrozumieć różnicę między angielskimi słowami sex i gender a polskim płeć.

M00nSpeLL napisał/a:
Nikt nie twierdzi, że istnieje 65 płci. To akurat paradoksalnie wymyśliła prawica, która jest zbyt głupia, żeby zrozumieć różnicę między angielskimi słowami sex i gender a polskim płeć.
Wpisz sobie hasło w google i wyjdzie ci podobna ilosć płci. To sa najnowsze osiagnięcia gender studies
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie