Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
konto usunięte 2009-12-23, 2:07
oj? po wyspaniu sprawdzę czy już tego nie było
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-24, 0:14
trochę dłużej jestem tu zalogowany od Ciebie, o ile się nie mylę. nie widzialem tego tutaj jeszcze. a jak kts wstawial tego gostka to na bank nie ten akurat i to pewnie bylem ja facet ma mnustwo tego i polecam zgłębienie. wiekszosc tlumaczona na jezyk polski jak kogos meczy skupianie sie podczas sluchania po angielsku. pozdro 500 dla ziomali
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-10, 20:22 4
Czemu to znajduje się w dziale teorie spiskowe skoro to po prostu stwierdzenie rzeczy oczywistych ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-10, 21:04 1
Rosemary napisał/a:

Jakby ktoś nie zauważył, na forum niedawno pojawił się dodatek "Sprawdź pisownię" - wystarczy kliknąć na napis nad oknem odpowiedzi.

Ręce, witki i cała reszta opada, kiedy widzę, że nie ważne, jak pomagamy analfabetom połapać się w dzikim gąszczu gramatyki i pisowni polskiej, to i tak nic nie daje

po prostu naszemu Onanizatorowi trudno się pisze jedną ręką
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-20, 19:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-21, 12:32 1
robertoszym napisał/a:

trochę dłużej jestem tu zalogowany od Ciebie, o ile się nie mylę.

Rzeczywiście stażem bijesz nas na głowę , do tego jesteś wybitnie aktywny.

@temat: szacunek należy się każdemu kto również szanuje innych.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-26, 23:05
Jasne, ze tak nie musisz byc wierzacym zeby go szanowac, przeciez co by sie dzialo jak by go nie bylo, istny chaos tak przynajmniej jest jakis porzadek
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-27, 0:02 2
On chyba sobie robi dobrze w 1.41...
Thomer napisał/a:

nie musisz byc wierzacym zeby go szanowac, przeciez co by sie dzialo jak by go nie bylo

Uważasz że jest ?

O ile my musimy szanować chrześcijan i całą bande innych wyznawców potwora z Loch Ness o którym nikt nie słyszał ale każdy zna kogoś kto go widział - to oni nie muszą szanować nas.
Nie obrażą twoich uczuć religijnych, bo o ile wyśmiewanie ich wiary jest obrazą to wyśmiewanie braku wiary jest ok
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-31, 15:15
@up
cos mi się wydaje ze u nas akurat ataki odbywają się z obu stron

a co do filmiku: jakos znajdują sie jednostki które potrafia myslec inaczej mimo narzuconego schematu. Raczej kwestia charakteru oczywiscie nie mowie tu o skrajnosciach kiedy rodzice kaza sie modlić co godzinę. A co do samej religii..fakt faktem ze gdyby mogła ingerowała by jak najbardziej by mogła, na szczęście każdy ma swój umysł, wolną wolę a kościół nie ma aż takiej mocy. Więc to jak bardzo "religijni" jesteśmy zależy od nas samych. Na szczęście.
A kolo przesadza w niektórych kwestiach. Chciał być zbyt fajny.
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-28, 22:56 1
Cytat:

ponieważ bez dowodu , nie ma żadnego powodu aby wierzyć

Niby mądry , ale gość nie ma pojęcia o czym mówi. Mnie w szkole zawsze karcono , gdy użyłem jakiegoś słowa a nie znałem jego znaczenia. Tego pana widocznie tego nie nauczyli
Otóż wiara jest tam , gdzie nie ma faktów.
I
Zgłoś
miedziak 2010-06-30, 18:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-29, 17:04
Zastanawia mnie dlaczego ten wierzący w nieistnienie Boga(i jemu podobni) zawsze ograniczają się do Biblii i Koranu, zapominając o Talmudzie i Torze, to niepsprawiedliwe, bez Tory nie byłoby Biblii ani Koranu.
Może ktoś mi podpowiedzieć dlaczego chrześcijanin modlący się na klęczkach albo muzułmanin bijący pokłony Allachowi jest głupi i śmieszny, a Ż__ z klockiem na głowie wykonujący kopulacyjne ruchy jakby posuwał kozę, lub jak kto woli, symulujący wbijanie gwoździa w ścianę, już nie? Łatwo zauważyć, że występuje tu pewna asymetria, dlaczego?
Proszę o rzeczowe wyjaśnienie mi, tej zagadki.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-29, 19:52
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-04, 23:49
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem