👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za Pitbulla cały browar. Jeden z niewielu polskich seriali, które da się oglądać. Chyba jedynie Sfora i Oficer były w stanie mu dorównać. Teraz można liczyć tylko na jakieś pseudo-korporacyjne obyczajówki, robione na wzór amerykańskiej szajsu albo opery mydlane wzorowane chyba na Południowoamerykańskich odpowiednikach. Już nawet komediowe nie są takie jak kiedyś...
Głęboka Woda była całkiem ciekawa, chociaż momentami ta drama była aż przesadzona.
Głęboka Woda była całkiem ciekawa, chociaż momentami ta drama była aż przesadzona.
@Brx
Ty w ogóle wiesz co piszesz? Czy powtarzasz tak po prostu po innych matołach?
Rozczaruje Cię. NIE, tak NIE wygląda praca w Policji. "Pitbull" jest genialnym serialem, ale jest przejaskrawiony i przesadzony.
Nie mówię, że takie sytuacje się nie zdarzają, ale uber mroczne i ciężkie życie, jakie jest przedstawione w tym serialu nie ma zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością.
Rozczaruje Cię. NIE, tak NIE wygląda praca w Policji. "Pitbull" jest genialnym serialem, ale jest przejaskrawiony i przesadzony.
Nie mówię, że takie sytuacje się nie zdarzają, ale uber mroczne i ciężkie życie, jakie jest przedstawione w tym serialu nie ma zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością.
Pizkes napisał/a:
@Brx
Idąc na emeryturę po 15 latach "pracy" nie można mówić o życiu, że jest "mroczne i ciężkie".

JURIJ_77 napisał/a:
spróbuj włożyć (sobie/komuś) kawałek lodu w dupę ... odbyt to jedno z najbardziej ukrwionych i unerwionych miejsc ...
Ciekawe

@brx
nie zgodzę się, że jedyny, "Glina" Pasikowskiego też daje radę.
nie zgodzę się, że jedyny, "Glina" Pasikowskiego też daje radę.
moj stary byl psem, tyle ze rasowym nie kundlem wiec robil na komendzie itp... ale nadla byl psem. i opowiadal mi jakie rzeczy na przesluchaniach wyczyniali. jak ktos twierdzi ze to jest przejaskrawione to niech sie modli zeby jego nie zaczeli przesluchiwac

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie