Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Szafa jak marzenie.
riskone7 • 2018-02-20, 15:00
Tylko teraz!
Wyjątkowa oferta!
Przetestowana wielokrotnie, przez naszych zadowolonych klientów, na różne sposoby!

Zmieścisz w niej wszystko co tylko zapragniesz!

Będziesz bohaterem w oczach swojej żony!
Będziesz bohaterem w swoim domu!
A nie... Poczekaj..

Jednak nie w oczach żony...

Znalezione w Irlandzkiej gazecie.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hellbwoi 2018-02-20, 15:33 3
Ale chcesz sie pochwalic ze w Irlandii mieszkasz, czy że znasz angielski, czy może, że w szmatławcu pokroju SE dali artykuł o trupie w szafie i pod spodem reklame szaf? A może ten artykuł jest tam właśnie bo im brakowało pół strony tekstu co to drugą połowę mieli ogłoszenie to sie auotr natchnął szafą...
Zgłoś
Dzisiaj 2018-02-20, 15:39 10
slabe... 48 godzin to nic. W Polsce rente po babce niektorzy pobierali przez miesiace a babka lezała w wersalce...

@helbwoi
Mieszkac w Irlandii to normalne tak samo jak w Anglii, Hiszpanii lub Polsce. Myslisz, ze ludzie muszą się tym chwalic ? co Ty w pcimiu mieszkasz?

Angielskim sie chwalic? Przeciez to prawie standard...
Zgłoś
hellbwoi 2018-02-20, 15:46 1
W Swornychgaciach i wczoraj mi internety podłączyli a w gimanzjum mialem łotewski i kaszubski... widzę zagubiłeś się w mojej wypowiedzi.
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-20, 16:10 11
Dzisiaj, Uważaj. Głoszenie, że j. angielski to dziś standard, może Cię narazić na krytykę i ból 4 liter kilku gamoni z tego portalu. Kiedyś napisałem, że "w dzisiejszych czasach, brak znajomości tego języka to kalectwo".
Płakali i groźili kilka linijek. Śmiechom nie było końca
Pozdrawiam!
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-02-20, 16:13 2
Reklama kontekstowa.
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-20, 16:37 6
Cara_Al_Sol napisał/a:

Dzisiaj, Uważaj. Głoszenie, że j. angielski to dziś standard, może Cię narazić na krytykę i ból 4 liter kilku gamoni z tego portalu. Kiedyś napisałem, że "w dzisiejszych czasach, brak znajomości tego języka to kalectwo".
Płakali i groźili kilka linijek. Śmiechom nie było końca
Pozdrawiam!

Polska patriotyczna duma nie pozwala uczyć się języków obcych, bo stosują je nasi wrogowie(czyli wszyscy, nawet nasi)! Zrozumcie to lewaki!
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-20, 16:59 4
TB303 napisał/a:

Polska patriotyczna duma nie pozwala uczyć się języków obcych, bo stosują je nasi wrogowie(czyli wszyscy, nawet nasi)! Zrozumcie to lewaki!

>zagranico powinni znać polski, a nie że my mamy się uczyć
Zgłoś
voyagerkg1 2018-02-20, 17:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-20, 18:14 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
riskone7 2018-02-20, 19:24 5
@hellbwoi

Tak, moim marzeniem było pochwalenie się całej zebranej gawiedzi, że rezyduje obecnie w Irlandii...
w dzisiejszych czasach jest to ogromnym osiągnięciem, wyjechać poza granice ojczystego kraju..
... no chyba, że jesteś z Sosnowca, to i język angielski ci się jakoś bardzo obcy wydaje.
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-20, 19:54 1
Od razu powinieneś dać tlumaczenia. Nie po czasie.
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-20, 23:56 4
poligon6 napisał/a:

Lubię ten pocisk po Polakach.

Serio, jesteś tak głupi, że nie rozumiesz żartobliwych wypowiedzi?!
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-21, 0:21 1
pamiętam, gdy rudy obejmował stanowisko premiera, nic nie kumał po angielsku, jaki wniosek,
możesz być prostakiem, ale jak masz plecy to stanowisko zdobędziesz
Zgłoś
WieprzowinkadlaMuslimka 2018-02-21, 8:45
Niechaj pierwszy rzuci kamieniem ten, kto nie przeleciał choć raz w życiu chłodnej babki!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem