👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
420710247365 napisał/a:
Jak to nie zabili, przecież widać jak padł uduszony.
Prześpi się chwile i wstanie, spokojnie

_Yarko_ napisał/a:
nawet bezpiecznie ułożyli ...
Taaa...
Bezpiecznie po ciulu fest.
_Yarko_ napisał/a:
Szajka zorganizowana
Szajka Pawiana
W tym gangu Olsena był chyba jakiś amatorski fighter MMA.
sportowytemat.pl/duszenie-w-mma-techniki-duszenia/
Od założenia duszenia do oddalenia z miejsca zdarzenia mija jakieś 10 sekund. Niektóre osoby znajdujące się w okolicy mogły nawet nie zauważyć niczego podejrzanego. Ot, chłop po prostu zasłabł.
Cytat:
Duszenie w walce – czy to działa?
Czy duszenie w walce jest skuteczne? Oczywiście, że tak! W przypadku odcięcia dopływu tlenu do mózgu, w przeciągu kilku do kilkunastu sekund przeciwnik traci świadomość, co sprawia, że walka dobiega końca. Dobrze założony i zaciśnięty chwyt kończy walkę. Techniki duszenia bywają nazywane wyrównaczami ze względu na to, że nawet dużo mniejszy przeciwnik stosując odpowiednią technikę może wykończyć rywala.
sportowytemat.pl/duszenie-w-mma-techniki-duszenia/
Od założenia duszenia do oddalenia z miejsca zdarzenia mija jakieś 10 sekund. Niektóre osoby znajdujące się w okolicy mogły nawet nie zauważyć niczego podejrzanego. Ot, chłop po prostu zasłabł.
Doskonałe zgranie. Jak zespół chirurgów przy przeszczepie twarzy. Każdy wie co do niego należy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie