Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwszy raz widze taka wściekłość, taką agresję, dewastację i wandalizm, robiony z takim spokojem, gracją i elegancją
Ja tam gracji i elegancji nie widze, ona raczej naj🤬a jest i troche leci za tym kamieniem, cegla, czy co tam ona ma..
Chce zobaczyć taksowkqrza który by jej taką lepę wydupczył, że by się na miętowo zesrała i uciekła
Tylko lepe?! To wściekłe k🤬iszcze zasługuje na to, żeby jej tą cegłówką p🤬lnąć w ryj tak samo jak ona w te szyby wali...
Nigdy nic pewnie nie zrobiła, w sensie - nie stworzyła/zbudowała. Takim ludziom wandalizm przychodzi z łatwością.
To tylko typowa, kacapSSka k🤬a
Tak się zachowują ukraińcy
Najwyraźniej masz problem z postrzeganiem rzeczywistości. Doradzam specjalistę od urojeń

Wyobrażam sobie, to nowe pokolenie, bezradnych, bezmozgich zoombie i rzeczywiście masz rację. Może tak to właśnie wyglądało. Nie było neta, smartfon się wylaczyl, chatgpt nie pomógł, nie można tego było wygolooglowac, więc tak, jestem to sobie w stanie wyobrazić. Ze gościu dużym kamieniem, rzucając z całej siły, nie był w stanie wybić bocznej szyby. I dlatego wpadł na pomysł koszuli.
Na 100% sciagnal koszule swojej lubej, bo przeciez jego pogryzły by komary, albo jakieś kleszcze
musiales sie na kims wyzyc , prawda?
prostak ześ i kłamca,
chłop fajnie opowiedział jakies stare zdarzenie , co i ja moge potwierdzic ze nie tak łatwo wybija sie hartowane
szyby w autach (chyba przednia tylko nie jest hartowana) , a do pokolenie sp🤬olonych płatkow sniegu nie naleze,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie