podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Czy kierownik ogarniał te szyby nad pobliskim jeziorem?
K🤬a stary myślisz, że gościu w prywatnym samochodzie zamontował sobie szyby pancerne ?
Przecież ta dupa, nap🤬la w szyby kamieniami, czy tam cegłówkami
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?K🤬a stary myślisz, że gościu w prywatnym samochodzie zamontował sobie szyby pancerne ?
Przecież ta dupa, nap🤬la w szyby kamieniami, czy tam cegłówkami
No wiadomo, ale całkiem prawdopodobne, że gdyby nap🤬lała pozytywnymi testami ciążowymi, które chyba właśnie zrobiła, efekt byłby ten sam. Te szyby wyglądają na tak liche 😄
No wiadomo, ale całkiem prawdopodobne, że gdyby nap🤬lała pozytywnymi testami ciążowymi, które chyba właśnie zrobiła, efekt byłby ten sam. Te szyby wyglądają na tak liche 😄
True. Kiedyś zatrzasnąłem kluczyki w samochodzie w środku lasu. Nap🤬lałem z całej siły dużym kamieniem, a potem kamieniem zawiniętym w koszulę i nie dałem rady zbić. Dopiero potem znalazłem jakieś żelastwo i wywaliłem.
No, ale to u ruskich akcja jest, a auto to jakaś ładzina z szybami jak ze szklanki…
True. Kiedyś zatrzasnąłem kluczyki w samochodzie w środku lasu. Nap🤬lałem z całej siły dużym kamieniem, a potem kamieniem zawiniętym w koszulę i nie dałem rady zbić. Dopiero potem znalazłem jakieś żelastwo i wywaliłem.
No, ale to u ruskich akcja jest, a auto to jakaś ładzina z szybami jak ze szklanki…
Dlaczego najpierw nap🤬laleś dużym kamieniem, a później zawinąłeś go w koszule ? To była jakaś koszula mocy ? Dodawała +8 do siły uderzenia ?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Dlaczego najpierw nap🤬laleś dużym kamieniem, a później zawinąłeś go w koszule ? To była jakaś koszula mocy ? Dodawała +8 do siły uderzenia ?
Wyobrażam sobie, że dzięki koszuli można było lepiej taki kamień rozhuśtać/wziąć większy zamach, wobec czego zwiększyć siłę uderzenia oraz zmniejszyć ryzyko skaleczenia ręki.
Wyobrażam sobie, że dzięki koszuli można było lepiej taki kamień rozhuśtać/wziąć większy zamach, wobec czego zwiększyć siłę uderzenia oraz zmniejszyć ryzyko skaleczenia ręki.
Wyobrażam sobie, to nowe pokolenie, bezradnych, bezmozgich zoombie i rzeczywiście masz rację. Może tak to właśnie wyglądało. Nie było neta, smartfon się wylaczyl, chatgpt nie pomógł, nie można tego było wygolooglowac, więc tak, jestem to sobie w stanie wyobrazić. Ze gościu dużym kamieniem, rzucając z całej siły, nie był w stanie wybić bocznej szyby. I dlatego wpadł na pomysł koszuli.
Na 100% sciagnal koszule swojej lubej, bo przeciez jego pogryzły by komary, albo jakieś kleszcze
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Chyba faktycznie coś ze mną nie halo. 🤔
A czekałam, az drzwi się odbiją i pacną ją w makówkę...
Chyba faktycznie coś ze mną nie halo. 🤔
Ta przypadłość to sadoloza. Obejmuje psychiczne zaburzenie osobowości oraz zaburzenia seksualne wynikające ze zbyt długiego przesiadywania na sadistic.pl, pod wpływem pokazywanej tam brutalności. Na szczęście istnieje głownie w sferze wyobraźni, polegając na tworzeniu fantazji sadystycznych.
Jest zaburzeniem, które należy i można leczyć.
Ta przypadłość to sadoloza. Obejmuje psychiczne zaburzenie osobowości oraz zaburzenia seksualne wynikające ze zbyt długiego przesiadywania na sadistic.pl, pod wpływem pokazywanej tam brutalności. Na szczęście istnieje głownie w sferze wyobraźni, polegając na tworzeniu fantazji sadystycznych.
Jest zaburzeniem, które należy i można leczyć.
Ale ja już znacznie zaograniczylam owo przesiadywanie... tzn. praca mnie ograniczyła

Cholera, idą wakacje, aż się bajam, co to bedzie przy nadmiarze wolnego czasu...
P.S. jak zacznę mieć fantazje o tym, że mnie chłop nap*dala lub poddusza, idę do psychiatry 😎
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.