👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wchodzę na youtube karpie, wchodzę na fb znajomi wklejają karpie.
z lekkim sercem wchodzę na sadola, bo takiego 'sadyzmu' raczej nie bedzie, a tu k🤬a karpie...
z lekkim sercem wchodzę na sadola, bo takiego 'sadyzmu' raczej nie bedzie, a tu k🤬a karpie...

nsa napisał/a:
wchodzę na youtube karpie, wchodzę na fb znajomi wklejają karpie.
Obrazek
Przej🤬e, nie?

@nsa
jak to są krpie to nie wiem co ty masz na wigilię,chyba leszcza w galarecie ,gupiki w śmietanie i skalary smażone
jak to są krpie to nie wiem co ty masz na wigilię,chyba leszcza w galarecie ,gupiki w śmietanie i skalary smażone
Zajebisty jest koleś i jego śmiech, a nie jakieś wasze rozkminki czy to karpie czy też nie..
dobre by było gdyby narratorem była Czubówna, a nie Ci pseudo-ludzie nazywani amerykanami...

usłyszały konia i chciały zobaczyć co koń robi na motorówce.... a to po prostu koleś śmiał

Ryby miały już dość śmierdzącej rzeki ... Chciały popełnić samobójstwo!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie