📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

homorek napisał/a:
Jak ja tej instytucji nienawidzę .
przekorny się odezwał,
weź napisz że lubisz i marzysz, w dupala od księdza
HAL9000/2 napisał/a:
Uważam że takie coś należy piętnować poprzez udostęnianie w mediach społecznościowych... to żadne środki bezpieczeństwa, to rozpasanie, bezczelność i pycha do granic możliwości w pełnej krasie...
generalnie ja tu widzę w jednej tej tylko sytuacji:
3. Nieczystość.
4. Zazdrość.
5. Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu.
6. Gniew.
Zluzuj majty. Ludzie chcą mieć poświęcone jedzenie w koszyku. Taka tradycja. Skoro nie mogą iść do kościoła to kościół przyjechał do nich. Kiedy można się czepiać sukienkowych, to się czepiaj ale nie rób tego dla zasady.

na tym polega inteligencja i ułożenie sobie życia przez tego księdza. za pryskanie ludzi wodą dostaję 3 razy większa wypłatę od fizycznie pracującego człowieka.
Stonka napisał/a:
Ciekawe kto zapłacił za przejazd służb.
Ten sam który co roku w styczniu płaci za przejazdy i happeningi służb z okazji WOŚPu.
Jak zwykle komuchy mają ból dupska.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie