📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uważam że takie coś należy piętnować poprzez udostęnianie w mediach społecznościowych... to żadne środki bezpieczeństwa, to rozpasanie, bezczelność i pycha do granic możliwości w pełnej krasie...
generalnie ja tu widzę w jednej tej tylko sytuacji:
1. Pycha.
2. Chciwość.
3. Nieczystość.
4. Zazdrość.
5. Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu.
6. Gniew.
7. Lenistwo.
1. Pycha.
2. Chciwość.
3. Nieczystość.
4. Zazdrość.
6. Gniew.
7. Lenistwo.
Strażacy to pewnie z ochotniczej a nie z państwowej. Na takich zadupiach ksiądz jest ważniejszy niż jakakolwiek inna władza. Kazał im to jadą i nie mają nic do gadania.

najbardziej , jak zawsze spinają dupę ci którzy nie dają,
ja daję i mam wysrane na opinie
ja daję i mam wysrane na opinie
HAL9000/2 napisał/a:
Uważam że takie coś należy piętnować poprzez udostęnianie w mediach społecznościowych... to żadne środki bezpieczeństwa, to rozpasanie, bezczelność i pycha do granic możliwości w pełnej krasie...
3. Nieczystość.
4. Zazdrość.
6. Gniew.
Jak się mu dobrze przyjrzysz to zaznaczysz jeszcze punkt 5

Powinni wobec strażaków wyciągnąć konsekwencje za używanie sygnałów pojazdu uprzywilejowanego w nieuzasadnionym przypadku.
Stonka napisał/a:
Ciekawe kto zapłacił za przejazd służb.
ja zapłaciłem . z własnej woli .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie