📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To lepiej pasuje :
Władza ładująca w dupsko naiwnych wyborców

Władza ładująca w dupsko naiwnych wyborców

@up w zamiast "wyborca" bardziej na tym obrazku pasowałoby "szczęśliwy leming"

Patrzę na twoje posty i zastanawia mnie jedna rzecz - w której jesteś klasie gimnazjum, że nie wiesz, że po kropce następne zdanie zaczyna się z dużej litery?

sdfgs napisał/a:
Patrzę na twoje posty i zastanawia mnie jedna rzecz - w której jesteś klasie gimnazjum, że nie wiesz, że po kropce następne zdanie zaczyna się z dużej litery?
to sadistic, a nie raport ze śledztwa, panie oficerze cbś

Dzięki za info - myślałem, że twoim zdaniem jakieś pisowskie forum, albo wypłaczsięwkomentarzachbociężkieżycie.pl

sdfgs napisał/a:
No cóż, w gimnazjum uczą, że zdanie zaczyna się "dużą literą" lub "od dużej litery" ale NIGDY "z dużej litery".
Jak ktoś zakończył edukację na szkole podstawowej, to tego nie wie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie