👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co to jest schauma? Jakaś marka szamponu ? Ja myje głowę tylko gnojówką więc nie znam się

podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
Bo3MamPoZiom - a tak na poważnie to serio nie wiem co to schauma

@up:
"trolling is an art" - nie znasz tej sztuki więc z łaski swojej w.... sam wiesz co...
"trolling is an art" - nie znasz tej sztuki więc z łaski swojej w.... sam wiesz co...
Jezu, to jest tak suche... Śmiało możesz leczyć takimi żartami dzieci z mukowiscydozą

@KiKiZ
"rolling is a art"*
poprawiłem Twoj blad, nie dziekuj
@KiKiZ
"trolling is a art"*
"rolling is a art"*

@KiKiZ
"trolling is a art"*

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie