Cóż za profesjonalne sygnaturki Sadola

podpis użytkownika
Znacie art. 197 kodeksu karnego?
Droga pani, jak można się domyślić to po to, żeby nie kradli. Druga sprawa to może być dlatego, żeby nie dźwigać tych wszystkich zakupów po sklepie. Fajna inicjatywa. W Irlandii jest sieć sklepów AGD /RTV gdzie masz książkę z produktami, wpisujesz na komputerze kody tych co Cie interesują, drukujesz to i idziesz do kasy. Świetna sprawa.
Dobra, ale ja czasem chcę sobie pomacać produkt, dokładnie obejrzeć, przeczytać skład itp. Lepszym pomysłem byłoby żeby jedna sztuka produktu stała na półce, odpowiednio zaczipowana, żeby nie dało się zaj🤬, a jak chcesz kupić to np. skanujesz kod kreskowy.

Z tym, że, jak widać na przykładzie, składu np. sobie nie przeczytasz..
Ale w Korei nie ma cyganów a taka technologia do Polski dotrze za 120 lat

@UP
za 120lat wejda pociagi, osiagajace predkosc 150km/h <wow> wiec nie swiruj.. takie ekraniki to minimum 500.
za 120lat wejda pociagi, osiagajace predkosc 150km/h <wow> wiec nie swiruj.. takie ekraniki to minimum 500.

Nie wierzę, tyle komentarzy, a nikt nie napisał, że zajebista babka na zdjęciu. To ja ją rezerwuję dla siebie

Dranzes napisał/a:
Ale w Korei nie ma cyganów a taka technologia do Polski dotrze za 120 lat
Pocztą Polską 150.
podpis użytkownika
Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Gówno tam, żadne lcd k🤬a tylko kartonowe polki z nadrukiem. Oglądałem ten program w tv a wszystko po to by nie jumali w biednych miastach krajach trzeciego świata sk🤬ysyny j🤬e.