Mamy wiele różnych kampanii, ale może w ten sposób uda się dotrzeć do niektórych.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-12-13, 22:11
ja jestem za równością, uważam, że te osoby powinnny być traktowane jak wszyscy równi, zeby ich nie wykluczac i poczuć się normalnmi, z tego sądzę że te miejsca można by wykorzystać jako takie specjalne dla mnie, z racji że to wymyśliłem. To by był taki fajny gest ludności polskiej z jej strony, że zostawili mi prywatne miejsca po całej polsce na których tylko ja bym mógł parkować. np jadę sobie do krakowa nigdy nie byłem a tu miejsce już na mnie 5 lat czeka hehe
@prusek1 jedną wystarczy...częściowo dobrze gada
Kiedyś, gdy nie było szaleństwa prawnego z przywilejami dla różnych mniejszości, nie było takich problemów. To od kiedy "równość" polega na przywilejach dla różnych grup ludzie zaczynają patrzeć wilkiem na nich.
To tak jak z kobietami w ciąży. Normalne, że się je przepuszcza w kolejce. Ale od kiedy zaczęto to regulować, robić specjalne kasy to ewidentnie ludzie przestali być tacy mili. Nie raz widziałem akcję w stylu "nie przepuszczę Pani, proszę iść do kasy dla osób w ciąży".
prusek1 nie gada dobrze. Gada typowo populistycznie. Niestety żyjemy w bagnie właśnie dlatego, że większość ludzi zamiast posługiwać się zimną logiką w sprawach światopoglądowych, kierują się emocjami.
Gdyby temu panu obcielo w wypadku paluszki wskazujace chyba skonczylby z filmikami. No bo jakby wtedy sie wital z widzami?
ogólnie z tymi miejscami też czasem dochodzi do absurdów ... kiedyś pod blokiem/klatką miałem 8 miejsc parkingowych, z czego TRZY były oznaczone jako miejsca dla niepełnosprawnych. Absurd. W tłoku samochody były ustawiane nawet na trawnikach i chodnikach blokując przejście, a praktycznie dwa z tych trzech miejsc pozostawały cały czas puste.
konto usunięte
2015-12-14, 8:44
konto usunięte
2015-12-14, 8:58
czarnyblack napisał/a:
Gdyby temu panu obcielo w wypadku paluszki wskazujace chyba skonczylby z filmikami. No bo jakby wtedy sie wital z widzami?
Ja nigdy nikomu źle nie życzyłem, bez tego przywitania też spokojnie dałbym sobie radę
Parkujesz-zdrapujesz! to była świetna akcja. Z przyjemnością 'znaczyło' cwaniaczków zajmujących bezprawnie miejsce uprzywilejowane.
Tak to parę lat temu wyglądało. Szkoda, że już to nie funkcjonuje..