Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Misiek_KRK 2015-12-13, 21:51 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-13, 22:11 43
ja jestem za równością, uważam, że te osoby powinnny być traktowane jak wszyscy równi, zeby ich nie wykluczac i poczuć się normalnmi, z tego sądzę że te miejsca można by wykorzystać jako takie specjalne dla mnie, z racji że to wymyśliłem. To by był taki fajny gest ludności polskiej z jej strony, że zostawili mi prywatne miejsca po całej polsce na których tylko ja bym mógł parkować. np jadę sobie do krakowa nigdy nie byłem a tu miejsce już na mnie 5 lat czeka hehe
Zgłoś
prusek1 2015-12-13, 23:21 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
roy197 2015-12-13, 23:26 3
@prusek1 jedną wystarczy...częściowo dobrze gada
Zgłoś
PolaczekRR 2015-12-14, 1:54
Zgłoś
Hvsarz 2015-12-14, 2:55 8
Kiedyś, gdy nie było szaleństwa prawnego z przywilejami dla różnych mniejszości, nie było takich problemów. To od kiedy "równość" polega na przywilejach dla różnych grup ludzie zaczynają patrzeć wilkiem na nich.
To tak jak z kobietami w ciąży. Normalne, że się je przepuszcza w kolejce. Ale od kiedy zaczęto to regulować, robić specjalne kasy to ewidentnie ludzie przestali być tacy mili. Nie raz widziałem akcję w stylu "nie przepuszczę Pani, proszę iść do kasy dla osób w ciąży".
prusek1 nie gada dobrze. Gada typowo populistycznie. Niestety żyjemy w bagnie właśnie dlatego, że większość ludzi zamiast posługiwać się zimną logiką w sprawach światopoglądowych, kierują się emocjami.
Zgłoś
czarnyblack 2015-12-14, 7:16 2
Gdyby temu panu obcielo w wypadku paluszki wskazujace chyba skonczylby z filmikami. No bo jakby wtedy sie wital z widzami?
Zgłoś
MormoCS 2015-12-14, 8:36 13
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2015-12-14, 8:39 3
ogólnie z tymi miejscami też czasem dochodzi do absurdów ... kiedyś pod blokiem/klatką miałem 8 miejsc parkingowych, z czego TRZY były oznaczone jako miejsca dla niepełnosprawnych. Absurd. W tłoku samochody były ustawiane nawet na trawnikach i chodnikach blokując przejście, a praktycznie dwa z tych trzech miejsc pozostawały cały czas puste.
Zgłoś
bastolinii 2015-12-14, 8:41 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-14, 8:44 4
Zgłoś
Marachi 2015-12-14, 8:54
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-14, 8:58 1
czarnyblack napisał/a:

Gdyby temu panu obcielo w wypadku paluszki wskazujace chyba skonczylby z filmikami. No bo jakby wtedy sie wital z widzami?

Ja nigdy nikomu źle nie życzyłem, bez tego przywitania też spokojnie dałbym sobie radę
Zgłoś
esdopedoen 2015-12-14, 9:22 1
Parkujesz-zdrapujesz! to była świetna akcja. Z przyjemnością 'znaczyło' cwaniaczków zajmujących bezprawnie miejsce uprzywilejowane.

Tak to parę lat temu wyglądało. Szkoda, że już to nie funkcjonuje..

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem