Nie bez powodu dorobili się takiej fury, w c🤬j za żarcie mniej wychodzi
Sixt jak sugeruje końcówka reklamy, to wypożyczalnia pojazdów. Więc nie masz powodu do nienawiści o 2 złote więcej u sąsiada.

Sixt jak sugeruje końcówka reklamy, to wypożyczalnia pojazdów. Więc nie masz powodu do nienawiści o 2 złote więcej u sąsiada.
Gdzie tu masz jakąś moją nienawiść o 2 złote do sąsiada kreska czy tam kriska? Zresztą mój sąsiad się prawdopodobnie wczoraj powiesił ( serio ) więc i tak już zarabiam więcej od niego

podpis użytkownika
poker better than life..
kreska czy tam kriska
Kriski? To ten typ co kiedyś wmawiał na sadolu, że od wąchania pierdów jest się zdrowszym i dłużej żyje?

Bo zdezelowane E36 i E46 to rzeczywiście pojazd dla buraków. Typowy Seba kupi złoma z 320d za grosze i szaleje. To samo tyczy się zajechanych audi po taksówce od Niemca.
Typowe wyposażenie Sebowozu:
- Skóra jest - spękana, zaniedbana i wygląda jak gówno
- klima jest - nie działa, ale to nie ważne
- full opcja jest - mimo, że połowa nie działa to i tak Sebie nie potrzebne
- obcięte 3 zwoje, bo najtańsze sprężyny ~350zł, a tarcza do gumówki około 2zł, więc karwa-fa ile zostaje na browary!!!
- charcząca tuba na pół bagażnika
Co innego zadbane egzemplarze, ale Sebixów nie stać na takie, łysego więc zobaczymy w "limuzynie.
Uprzedzam zapytanie "p🤬dy z fiutów 1.0".
Szau nima, ale do wyboru mam na placu, za swoje zarobione pieniądze:
- Sałat Cordupa 1.9TDI (AHU) 130KM z groszem, obniżone i nie kopcące, ale za to laczka palące, drut-tjunowane osobiście
- Fiut Punto I 1,1 SPI - kosztowało całe 500zł, to grzech nie brać, ale stan niezły
- Fiut Punto 1,2 MPI, aktualnie mała awaria silnika unieruchomiła ten wóz drabiniasty, i z aż 80KM większość zdechło.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Kriski? To ten typ co kiedyś wmawiał na sadolu, że od wąchania pierdów jest się zdrowszym i dłużej żyje?![]()
Jam to się nie chwaląc.
@Eleir
Bo zdezelowane E36 i E46 to rzeczywiście pojazd dla buraków. Typowy Seba kupi złoma z 320d za grosze i szaleje. To samo tyczy się zajechanych audi po taksówce od Niemca.
Typowe wyposażenie Sebowozu:
- Skóra jest - spękana, zaniedbana i wygląda jak gówno
- klima jest - nie działa, ale to nie ważne
- full opcja jest - mimo, że połowa nie działa to i tak Sebie nie potrzebne
- obcięte 3 zwoje, bo najtańsze sprężyny ~350zł, a tarcza do gumówki około 2zł, więc karwa-fa ile zostaje na browary!!!
- charcząca tuba na pół bagażnika
Co innego zadbane egzemplarze, ale Sebixów nie stać na takie, łysego więc zobaczymy w "limuzynie.
Uprzedzam zapytanie "p🤬dy z fiutów 1.0".
Szau nima, ale do wyboru mam na placu, za swoje zarobione pieniądze:
- Sałat Cordupa 1.9TDI (AHU) 130KM z groszem, obniżone i nie kopcące, ale za to laczka palące, drut-tjunowane osobiście
- Fiut Punto I 1,1 SPI - kosztowało całe 500zł, to grzech nie brać, ale stan niezły
- Fiut Punto 1,2 MPI, aktualnie mała awaria silnika unieruchomiła ten wóz drabiniasty, i z aż 80KM większość zdechło.
Już się chciałem pruć, ale w sumie masz rację.
Jak na pewnym forum opisałem co i za ile zrobiłem (remont zawiasu na lemforderze z piaskowaniem i malowaniem każdego elementu zawieszenia, kompletna wymiana hamulców przewodów etc, nowe amortyzatory, spręzyny etc) to powiedzieli, że jestem jebnięty i kupiłem złoma, za tyle co wsadziłem to on ma 4 takie i jeszcze mpakieta dokupi do tego.