W Lidlu były urządzenia, które kosztowały 888zł i ludzie się o nie szarpali by kupić po cenie przystępnej. Rzucili się na to w Krakowie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Autor filmiku napisał w komentarzach na yt że wygrała kobieta. Sprawa zamknięta
konto usunięte
2017-04-02, 21:02
polaczki wstały z kolan i poszły do Lidla, bo Niemiec rzucił trochę chłamu w promocji. Jak ja z was kisnę!!!
konto usunięte
2017-04-02, 21:04
Smutne jest to, że ludzie w Polsce tak mało zarabiają, że rzucają sie jak hieny na takie "wyprzedaże". To jest poniżej ludzkiej godności...
Czy w takim przypadku "szanownych Państwa" nie powinna rozdzielić ochrona i po sprawdzeniu nagrań z monitoringu orzec któż był pierwszy? Jaki problem?
konto usunięte
2017-04-02, 21:48
a dlaczego to facet ma ustąpić tej głupiej piździe. Mamy równouprawnienie, więc no tak to facet powinien ustąpić
beka , kupiłem dokładnie ten sam sprzęt w lidlu za 400 zł przed świętami bożego narodzenia a teraz ludzie biją się o niego za 699 ,
W warszawie głupie kwoki żuciły się na niego jak by był ze złota a na działeczce w mieście powiatowym stał tydzień i sprzedała się 1 sztuka .
konto usunięte
2017-04-03, 10:26
polacy to gufno
ten robot za 900 zł to laskę robi z połykiem, że taka cena?
Szarpanina szarpaniną. Kto zgarnął towar?