Czym bardziej brudniejszy, tym biedniejszy
Bezdomnego ubrano w garnitur, i wysłano po prośbie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-08-13, 15:23
Przypadkiem dałem piwo
1. gość w gangu na 99% jak mówi że chce na bus to chce na bus
2. gość w szmatach na 99% jak mówi ze chce na bus to chce na wino
Zrobiłem to badanie bez zaangażowania środków, funduszy i umoralniania kogokolwiek, hamburgery są glupie jak imadła
No to teraz czekać na wysyp bezdomnych w garniturach. Chyba sam zacznę tak zarabiać
a mi tam dało trochę do myślenia.
w jakich czasach żyjemy żeby "na oko" dzianego gościa wspomagać po kilka dolców
a bezdomnego najlepiej przylać w pysk żeby się odpieprzył.
konto usunięte
2014-08-13, 18:06
Giorgio69 napisał/a:
bardziej brudniejszy
Ty tak na serio?
Serio,serio aż do "bulu"
konto usunięte
2014-08-13, 19:39
Bardzo ładnie przedstawiona mentalność dzisiejszych ludzi. (nie dam żebrakowi bo se kupi wino, dam biznesmenowi niech ma na kawe

)
@kariol, tak było od zawsze.
Zamiast dać bezdomnemu na "jedzenie" wole z nim iść do sklepu i mu kupić. Wtedy wiem, że nie wyjebie na alko, a może też tego nie wywali i się naje w ten dzień.
@zenekpogromca a pieniądze które zaoszczędził na bułkę, wyda na alkohol. Ty dobrodzieju!
konto usunięte
2014-08-13, 23:12
21 wiek w końcu. chociaż wydaje mi się że tak było od zawsze.
@Nutzz
Prawda, swoim "żulom" zawsze warto dorzucić grosza albo poczęstować papierosem. Dla świętego spokoju, no i dużo mniejsza szansa, że ktoś Ci ożeni butelkę na głowę jak będziesz wracał po pijaku do domu;)
konto usunięte
2014-08-14, 0:09
No to wiara ludzi... Czają interesy wszędzie... Jak ktoś dobrze wygląda to można z nim robić "DEAL W NIEBIE" W tym innym wymiarze podświadomym. Takie nawyki tez są... Zachowania to przede wszystkim nawyki.
konto usunięte
2014-08-14, 0:23