Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
Majesty 2014-01-13, 14:23 15
Były minister sprawiedliwości wiedział w chwili objęcia urzędu, mimo to nie stworzył żadnego narzędzia prawnego, które mogło by pomóc w monitorowaniu tej sytuacji. Pamiętajcie o tym gdy przed wyborami będzie żebrał o wasze głos dla swojej nowej partii.
Zgłoś
dmnunited 2014-01-13, 14:24 45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 14:27 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 14:27 23
ziobro zero to dopiero szczyt kurewskiej hipokryzji, byl min sprawiedliwosci, byl w rzadzie ktory rzadzil przy korycie i mial milion wazniejszych rzeczy, teraz sie ta falszywa kurew obudzila i piluje ryja jakby wczesniej nie bylo takiej potrzeby
Zgłoś
nowynick 2014-01-13, 14:29 2
Zgłoś
dmnunited 2014-01-13, 14:42 4
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 15:23 1
Uważam, że te ścierwa nie powinny chodzić więcej na wolności... Ale jak poczytacie to te ośrodki, które miałyby gościć te ścierwa mają pobierać 60 tys zł za miesiąc na każdego z nich. W pierdlu kosztowali ~2 tys na miesiąc. Zastanawiam się jakie luksusy chcą jeszcze im zapewniać za tę kasę?
Zgłoś
BongMan 2014-01-13, 15:45 8
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 15:46 4
A pan Romaszewski czyli wieczny "poseł i senator" był jednym z gorących orędowników owej amnestii. Jak zresztą większość tzw "styropianowej opozycji". Doprowadzili do tego iż:
A. Dewianci i ludzie którzy nie powinni wychodzić z więzień wychodzą.
B. Teraz aby tą radosną twórczość kochanych "solidaruchów" naprawić trzeba pisać specustawy które tak naprawdę są sprzeczne z prawem i psują je.
Kiedy w końcu w tym kraju wprowadzi się odpowiedzialność za decyzje urzędników ?? Niech teraz pan Romaszewski przyjmie na własny garnuszek owych psycholi. Niech z nimi żyje skoro nie potrafił przewidzieć takich konsekwencji....
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 15:49
Jak bardzo rozumiem argumenty tych, którzy chcieliby go izolować (ładne określenie nawiasem mówiąc) - tak nie mogę się z tym zgodzić. Sorry - trzeba było myśleć zanim się uchwaliło amnestię.

Ten problem nie byłby tak poważny - jeżeli istniałaby możliwość upublicznienia wizerunku tego gościa.

Wtedy robi się akcję, publikuje mordę na 'mordbuku', oblepienia miasta plakatami - i wiadomo że gdziekolwiek się koleś pojawi - tam nie będzie miał życia.

Dodatkowo dozór policyjny i utrudnianie życie na każdym kroku. "Regulaminowo" można gościa zmusić do tego by opuścił kraj, albo się powiesił.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 15:50 3
Zgłoś
Demoqp 2014-01-13, 16:31 13
^UP
Nie zebym cos do Ciebie mial, ale odpie*l sie teraz od niego bo to juz sie nudne robi, nie masz za co sie zlapac? zgadzam sie z Bongmanem, ciekawe co bys mowil gdyby taki czlowiek zrobil cos twojemu dziecku.
Zgłoś
Wiercik102 2014-01-13, 17:09
Kurde a Ja do Piotrkowa mam jechać po nowe moto. Szkoda by było kupić i w wjechać w tego pacana. Jak by mi jeszcze ktoś oddał akse za szkody
Zgłoś
arkosek07 2014-01-13, 17:45 5
Tak ukryli głosy , że przynajmniej ja wiem jak normalny głoś dziewczyn brzmi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem