👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

więcej emotkinek, dalej śmiało, po.wkurzaj jeszcze parę osób. Dalej...

@up
Dzięki wielkie, można jeszcze normalnie się porozumieć i pogadać na tym portalu, przepraszam i dziękuję nie są słowami do końca obcymi.
Mam problem z przeglądarką i nie załadował mi się obrazek widzę tylko czerwony kwadracik na górze. Ale dzięki za słowa otuchy. Ty też wybacz, że pojechałem po twojej żonie, to na pewno piękna, szlachetna i urocza kobieta. Która wie gdzie jej miejsce.
Bartula - zdecyduj się, dajesz piwo mi czy Drwalowi, czy dajesz nam obydwu ? Lubisz na 2 fronty ?
Dzięki wielkie, można jeszcze normalnie się porozumieć i pogadać na tym portalu, przepraszam i dziękuję nie są słowami do końca obcymi.
Mam problem z przeglądarką i nie załadował mi się obrazek widzę tylko czerwony kwadracik na górze. Ale dzięki za słowa otuchy. Ty też wybacz, że pojechałem po twojej żonie, to na pewno piękna, szlachetna i urocza kobieta. Która wie gdzie jej miejsce.
Bartula - zdecyduj się, dajesz piwo mi czy Drwalowi, czy dajesz nam obydwu ? Lubisz na 2 fronty ?

bartula napisał/a:
widzę, że masz 25 lat to studiujesz
Zakładasz, że wszyscy ludzie w tym wieku studiują?
Linekk jak przeczytasz ze zrozumieniem to tam zauważysz słówko "chyba" a więc nie zakłada, a pozwala sobie przypuścić że 25 letni człowiek studiuje, co jest zresztą bardzo prawdopodobne bo w Polsce jeśli chodzi o ludzi w wieku 19-25 , nie studiujący stanowią mniejszość (źródło wprost)

Ale dzisiaj fajne rozmówki są. Aż miło popatrzeć jak się ludzie żrą między sobą. Proszę, nie przeszkadzajcie sobie.
Wypadało by w tagach napisać z jakiego filmu jest ten gif. Bo sam film jest zajebisty Häxan z 1922r. Gorąco polecam wszystkim miłośnikom rycia bani. Film jest niemy, więc śmiało możemy w trakcie seansu równolegle puścić sobie jakąś mózgojebną muzykę, bo oryginalny podkład jest trochę mdły.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie