podpis użytkownika
Fuck lefties!!!Nie jestem bynajmniej typem CHWDP, ale za nasikanie na radiowóz się jednak piwko należy
Nie jestem superfanem policjantów, ale za nasikanie na radiowóz to na komendzie należy się wp🤬l...
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Nie jestem superfanem policjantów, ale za nasikanie na radiowóz to na komendzie należy się wp🤬l...
Z tym twierdzeniem, też się zgadzam

A, że się później obskoczy wp🤬l na komisariacie to trzeba się z tym liczyć... chyba. Nie wiem nigdy nie sikałem na radiowóz.
Swoją drogą, w różnych krajach policja zatrzymywała mnie do kontroli wiele razy i pewnie często mogliby się do czegoś przyczepić, ale zawsze policjanci jeśli było się uprzejmym i pozytywnie nastawionym życzyli mi miłej podróży.
Jak się jest normalnym to policjanci są spoko

Ale mimo wszystko, za obsikanie radiowozu się piwko należy

podpis użytkownika
Fuck lefties!!!Z tym twierdzeniem, też się zgadzam Niemniej jednak trzeba mieć niezłe poczucie humoru i być nieźle naj🤬ym, żeby obsikać radiowóz na oczach policjanta
A, że się później obskoczy wp🤬l na komisariacie to trzeba się z tym liczyć... chyba. Nie wiem nigdy nie sikałem na radiowóz.
Swoją drogą, w różnych krajach policja zatrzymywała mnie do kontroli wiele razy i pewnie często mogliby się do czegoś przyczepić, ale zawsze policjanci jeśli było się uprzejmym i pozytywnie nastawionym życzyli mi miłej podróży.
Jak się jest normalnym to policjanci są spoko
Ale mimo wszystko, za obsikanie radiowozu się piwko należy
No kurva, skąd wiesz, że gościu jest naj🤬y? Może po prostu miał na tyle wyj🤬e na pały w uk-landzie, żę waliło go to?
W końcu się musiał przed samicą pokazać.
Piwko się należy ale nie za szczanie na radiowóz, tylko za filmik.
P🤬lone zwierzęta.
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
fajniutka bląd-laleczka kręci sobie filmik
Blond!!!!