Cytat:
Umundurowani poważni stróże prawa 11 policyjnymi busami jechali do Poznania zabezpieczać mecz Lecha ze Śląskiem. W pewnym momencie na obwodnicy Środy Wielkopolskiej musieli dostać komendę, bo wszystkie mikrobusy się zatrzymały w tym samym czasie i policjanci zaprezentowali swój sprzęt. Nie były to jednak pistolety ani kajdanki, lecz „urządzenia”, których fotografować raczej nie wypada. Stało się jednak inaczej, bo nasz Czytelnik przypadkiem natknął się na ten niecodzienny widok.
podpis użytkownika
TO NIE BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA, LECZ CZŁOWIEK STWORZYŁ BOGA
No co? Przecież wyprowadza się psy żeby się wypróżniły.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
iście sadystyczne...myslałem, że pies bez drzewa się nie wysika a tutaj...cóż "Sadistic bawi i óczy"
Normalny wyjazd na mecz, pewnie pili piwka a to moczopędne i musieli się odlać. Nic tam, że złym kibolom by za to posypali mandaty - co wolno wojewodzie..
Konto usunięte
2014-02-18, 16:59
..zaprawa przed meczem-użycie pałki policyjnej
oj, normalka, oni przez szczekaczki tak się dogadują. kiedys, za malolata stałem przed domem (jednorodzinny nieszeregowy) i widzę jak 3 suki na pełnej k🤬ie wpadają na posesję obok, gdzie był opuszczony sad. I jak na komendę drzwi się otworzyły we wszystkich sukach i wysypały się stróże prawa. I dawaj w gąszcz... I okazało sie po co - stanęli, wyjeli "pałki" i jak na komendę zaczęsli sikać. teraz widze, ze nie jest to odosobniony przypadek
k🤬a chciało im się szczać to poszli zrobić siuru... mieli walić w gacie?
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Konto usunięte
2014-02-18, 17:19
Ufff, a już myślałem, że strzały. Uszanowanko
Konto usunięte
2014-02-18, 18:02
Ja p🤬le, dziennikarstwo XXI wieku.
Policjanci stanęli w polu żeby się odlać i k🤬a wielka sensacja, artykuł trzeba napisać.
Co to k🤬a są SZCZAŁY ?? Jak już to popraw tytuł na Szczały psy na obwodnicy
I co? Teraz po mandacie za nieobyczajne zachowanie dla każdego z nich?
podpis użytkownika
Smak '80 lat...
A mi k🤬y doj🤬y za lanie 50 zł. Teraz koledzy (C🤬JE) powinni sobie wystawić mandaciki.
Ten, który nie szczał w polu, niech pierwszy rzuci kamień.