Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:17
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gangstareso 2012-09-23, 12:03
co rok w zakładzie mamy szczepienia przeciw grypie w ubiegłym roku dałem się nabrać i poszedłem z myślą że to dla mojego zdrowia po szczepieniu zacząłem chorować gdzie nigdy wcześniej nie miałem bólu gardła czy też innych świństw
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-23, 15:29 1
Odkryto, iż naukowiec blisko współpracujący z WHO, który namówił do ogłoszenia H1N1 globalną pandemią, otrzymywał sowite wynagrodzenie od korporacji farmaceutycznych:
* http://abcnews.go.com/Health/SwineFlu/swine-flu-pandemic-world-health-organization-scientists-linked/story?id=10829940
* http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/06/04/AR2010060403034.html

Szczepienia przeciw polio w Indiach przyczyną paraliżu u dzieci. Więcej przypadków paraliżu po zaszczepieniu niż przed:
* http://www.telegraphindia.com/1120116/jsp/frontpage/story_15011108.jsp

Zaprzestano szczepień przeciw HPV (znów Indie) po śmierci 6 dzieci, oraz wielu przypadkach raka:
* http://www.thaindian.com/newsportal/health1/after-deaths-cervical-cancer-vaccine-trials-stopped_100348969.html

I trochę o farma-korpach i udowodnionych przestępstwach:
* http://www.reuters.com/article/2012/07/02/us-glaxo-settlement-idUSBRE8610S720120702

Tu więcej, z linkami do artykułów w mass mediach - jakby komuś przyszło do głowy piszczeć że ktoś sobie jakieś bzdury wypisuje na blogach:
* http://www.naturalnews.com/036417_Glaxo_Merck_fraud.html

Wierzcie dalej w to co opłacony przez korporacje farmaceutyczne lekarz wam powie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-23, 19:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-23, 19:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-23, 19:36
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-23, 20:23
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-23, 21:00
Up

Czy ja pisałem do Ciebie?

Ja się zwracam do ludzi, którzy wszędzie widzą spisek i uważają że szczepionki w ogóle nie są potrzebne bo jest to drogie placebo wymysł korporacji albo wręcz trucizna po to, by kupować jeszcze więcej leków.

Nigdzie też nie napisałem że jednostkami nie należy się przejmować, pisze jedynie że gdyby nie szczepionki to by nie było jednostek, a statystyka.

Dodam tylko że na pewno jest dużo ludzi, którzy chcą eliminować wspomniane przez Ciebie efekty uboczne, ale oczywiście ludzie tacy wolą nazywać innych idiotami i baranami niż coś zrobić, np założyć organizację, strone, fundację, zrzeszać ludzi zbierać datki na takie cele. Rozumiem że powinno robić to państwo i się z tym w pełni zgadzam, jednego tego nie robi i samo darcie ryja na internecie tego nie zmieni.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-23, 21:30 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 0:21
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 10:51 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-14, 18:02
W Niemczech zaprzestali szczepien na gruzlice "Bo nie wolno ludzi zmuszac" I zarejestrowali nowe zachorowania w ciagu ostatniej dekady. Szczepienia ktore pozwola drastycznie zredukowac ilosc zachorowan powinny byc obowiazkowe po dokladnym ustaleniu potencjalnego ryzyka zwiazanego z samym szczepieniem. Jak wprowadzali obowiazkowe szczepienia na gruzlice, to nikt nie wrzucal bzdur typu zmuszaja nas! I choroba na ktora ludzie umierali praktycznie zniknela - teraz wraca.
Od tego powinien byc lekarz, zeby ustalic czy dana osoba moze dostac szczepienie czy nie i jezeli nie ma przeciwwskazan, to MA byc zaszczepiona i koniec. I to powinna byc odpowiedzialnosc lekarza, ze jezeli sie pomyli i ktos na tym ucierpi, to organy lekarza sa zabezpieczone na poczet odszkodowania.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-16, 8:02
Asteroth napisał/a:

W Niemczech zaprzestali szczepien na gruzlice "Bo nie wolno ludzi zmuszac" I zarejestrowali nowe zachorowania w ciagu ostatniej dekady. Szczepienia ktore pozwola drastycznie zredukowac ilosc zachorowan powinny byc obowiazkowe po dokladnym ustaleniu potencjalnego ryzyka zwiazanego z samym szczepieniem. Jak wprowadzali obowiazkowe szczepienia na gruzlice, to nikt nie wrzucal bzdur typu zmuszaja nas! I choroba na ktora ludzie umierali praktycznie zniknela - teraz wraca.
Od tego powinien byc lekarz, zeby ustalic czy dana osoba moze dostac szczepienie czy nie i jezeli nie ma przeciwwskazan, to MA byc zaszczepiona i koniec. I to powinna byc odpowiedzialnosc lekarza, ze jezeli sie pomyli i ktos na tym ucierpi, to organy lekarza sa zabezpieczone na poczet odszkodowania.

Niby czemu ma być to obowiązek? Szczep się sam jak chcesz, skoro szczepionki są takie skuteczne to przecież nie zarazisz się od osoby niezaszczepionej.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem