👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krzyks napisał/a:
Szkoda, że łba nie nadstawił.
![]()
czesiek99 napisał/a:
Szkoda, że w żyłę nie trafił.
spoko, to była zatruta strzałka

Widać że zalany od robienia masy. Taki to nawet ołów w tłuszczem wyhamuje

było se genitalia wsadzić między futrynę, a drzwi to przynajmniej ludzkość by uratował
Szczepionka nie działa. Eksperyment uwazam za nieudany. Piwa nie bedzie.

Widać, że lubi się kluć...
Po iniekcjach sterydów jego dupa musi wyglądać jak durszlak.
Po iniekcjach sterydów jego dupa musi wyglądać jak durszlak.

Możecie na mnie narzekać ale:
Przecież cały czas to idzie w kierunku znanego filmu Idiokracja. Naprawdę, o cyckach stale już gadają, o gównie też, generalnie im prostszy i prostacki żart tym lepiej, a ostatnio zauważyłem, że sposób "śmiania" też jest żywcem wyjęty z Idiokracji.
2 razy ten film oglądałem, cały czas zachód kojarzy mi się z tymi głupkami. Nawet jak w Bułgarii byłem to brytyjka gówniara wynosiła krzesła z baru hotelowego na trawnik i stała z nimi jakby głupia oczekiwała aż nagle wszyscy powiedzą: "Woooooooow, ale ty zajebiście żartujesz!"
Kuuuuurrrrrrwa, no nie moge.
Przecież cały czas to idzie w kierunku znanego filmu Idiokracja. Naprawdę, o cyckach stale już gadają, o gównie też, generalnie im prostszy i prostacki żart tym lepiej, a ostatnio zauważyłem, że sposób "śmiania" też jest żywcem wyjęty z Idiokracji.
2 razy ten film oglądałem, cały czas zachód kojarzy mi się z tymi głupkami. Nawet jak w Bułgarii byłem to brytyjka gówniara wynosiła krzesła z baru hotelowego na trawnik i stała z nimi jakby głupia oczekiwała aż nagle wszyscy powiedzą: "Woooooooow, ale ty zajebiście żartujesz!"
Kuuuuurrrrrrwa, no nie moge.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie