Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
b0r000 2017-03-06, 22:45 3
I zgłosić pracodawcy i pójdzie po premii
Już jeden przyjechał z tych TESCO dostaw i tak zastawił przejazd ze w ogóle z parkingu nie można było wyjechać. Dwa samochody stoją, czekają aż wreszcie się przywlecze kierowca, zapakuje z powrotem wózek i łaskawie ruszy.
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2017-03-06, 23:42 1
Jam mam zawsze przy sobie na wszędzie parkującą dzicz ,,karne k🤬sy'' ale jak bym coś takiego zobaczył, to w oponach powietrza by już nie było...
Zgłoś
~CanesPL 2017-03-07, 16:37 11
Dostawcy i kurierzy w miastach mają przej🤬e ze znalezieniem miejsca. Osobiście wolę zadzwonić i poczekać chwilę na takiego, niż zastanawiać się kiedy wróci z🤬b, który nie raczył nawet zostawić karteczki.
Co do treści, sądzę, że kierowca nawet nie wie co jest napisane na kartce. Widać, że jakiś "kolega" z pracy zasłonił "o kontakt" i dopisał resztę na laminacie.

podpis użytkownika

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
Dexterous 2017-03-07, 20:53 51
PanKukuruźnik82 napisał/a:

Jam mam zawsze przy sobie na wszędzie parkującą dzicz ,,karne k🤬sy'' ale jak bym coś takiego zobaczył, to w oponach powietrza by już nie było...

Ale świeżutkie owoce i warzywa w sklepie to chcesz mieć? Paczusię na umówiona godzinę, najlepiej co do minuty chcesz mieć? Zawsze wszystko dostępne w sklepie chcesz mieć? To zrób przysługę wszystkim, i naklej sobie tego karnego k🤬sa na czoło, do głowy napuść odrobinę rozumu (nie za dużo, szok może Cię zabić) i skończ p🤬lić jak potłuczony.

P.s. Spuszczenie powietrza z opon zdecydowanie przyspieszy usunięcie tego pojazdu z drogi - idioci wszędzie.

podpis użytkownika

Слава Україні! Героям слава!
Zgłoś
petru23 2017-03-08, 13:21 1
ktoś przerobił zdjęcie i wrzucil w net
Zgłoś
natking 2017-03-08, 17:53
on ma kartkę, ja gwoździa

podpis użytkownika

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
HalfGod 2017-03-08, 18:09 1
Sam sobie jebnąłeś zdjęcie i wrzuciłeś na sadola. Gratuluję obrotności.
Zgłoś
Wiewór 2017-03-09, 8:34
I stanie się k🤬a coś jak poczekasz na niego 2 minuty?

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
bonesowy 2017-03-09, 9:32
PanKukuruźnik82 napisał/a:

ja dostałem karnego k🤬sa, jak mondeo się nie zmieściłem między liniami na parkingu osiedlowym. Sprawdzałem parę razy i mondeo w żadnej kombinacji, nie mieści się między liniami na tym parkingu
Zgłoś