Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Strażak sk🤬iel - ten, co podcinał, mógł krzyczeć "Uwagaaaaa, Leciiiiiiiiii"

Szacun dla wszystkich usuwających skutki tych wichur - nie wszyscy zapewne wrócą do swoich rodzin.
Retsam napisał/a:
szkoda ze ich nie zaj🤬o
Szkoda, że ciebie nie wyskrobali, kiedy był jeszcze czas tłuku.
P🤬dy uniknęli k🤬a, a nie śmierci. Oglądaliście kiedyś sadola, by wiedzieć, co może zabić, a co nie?

Wonsky71 napisał/a:
A zarabiają takie smieszne grosze... ***** ***
A idź już stąd
trzeba być p🤬lniętym by nie widzieć ile strażacy ostatnio mają roboty,
również z narażaniem życia,
szacun dla ich pracy debile i nie p🤬lić bez sensu
również z narażaniem życia,
szacun dla ich pracy debile i nie p🤬lić bez sensu