Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szczęście w nieszczęściu
Andriu996 • 2021-07-08, 17:34
Dostałem nożem trzy razy. Przebita żyła ramienna i tylko błona brzuszna. Dłuższa rana na ręku była cięta więc pikuś. Dwie godziny wcześniej jadłem kolacje więc gdyby w brzuch nóż wszedł cały to bym nie przeżył. Długie cięcie na brzuchu zrobili lekarze żeby sprawdzić bebechy. Na szczęście całe.
Ta napastnik podziękował za pomoc i to dosłownie za ,,Pomoc".
Litość To Zbrodnia. Uwazajcie komu pomagacie.

Zgłoś
Guwnojat 2021-07-08, 18:51 6
Zenonn napisał/a:

Chłopie, obudź się. Kto w Krakowie chodzi z nożem ? Chyba tylko ukry. Teraz to podstawowe wyposażenie duży gaz (gaśnica)+ maczeta

Jakbyś nie zauważył, to jestem z Krakowa więc nie ucz ojca dzieci robić, pajacu. Mieszkam tu od urodzenia więc doskonale wiem kto i co. To jest pierwsza sprawa. Druga sprawa, to jakbyś nie zauważył, to sobie żartuje. Po trzecie, zamknij k🤬a ryj jak nie jesteś z Krakowa i nie udawaj wielkiego znawcy, bo już pięcioletnie dziecko wie, że moje miasto to miasto maczet. Ameryki nie odkryłeś, stulejarzu.
Zgłoś
swampman 2021-07-08, 18:56 11
Guwnojat napisał/a:

Jakbyś nie zauważył, to jestem z Krakowa więc nie ucz ojca dzieci robić, pajacu. Mieszkam tu od urodzenia więc doskonale wiem kto i co. To jest pierwsza sprawa. Druga sprawa, to jakbyś nie zauważył, to sobie żartuje do autora tego tematu. Po trzecie, zamknij k🤬a ryj jak nie jesteś z Krakowa.

wszystkich zna j🤬y i wie co robia pewnie jestes z kurdwanowa bo tam same takie a to nawet nie krakow
Zgłoś
Strielok1 2021-07-08, 18:57 40
Guwnojat napisał/a:

Jakbyś nie zauważył, to jestem z Krakowa więc nie ucz ojca dzieci robić, pajacu. Mieszkam tu od urodzenia więc doskonale wiem kto i co. To jest pierwsza sprawa. Druga sprawa, to jakbyś nie zauważył, to sobie żartuje do autora tego tematu. Po trzecie, zamknij k🤬a ryj jak nie jesteś z Krakowa i nie udawaj wielkiego znawcy, bo pięcioletnie dziecko wie, że moje miasto to miasto maczet. Ameryki nie odkryłeś stulejarzu.

Ty naprawdę brandzlujesz się tym że pochodzisz z miasta p🤬d które muszą chodzić ze sprzętem żeby ich byle żul nie naj🤬?
Zgłoś
Guwnojat 2021-07-08, 19:01
swampman napisał/a:

wszystkich zna j🤬y i wie co robia pewnie jestes z kurdwanowa bo tam same takie a to nawet nie krakow

Akurat nie jestem z k🤬idołka i szczerze mówiąc od zawsze miałem wyj🤬e w środowisko kibicowkie czy jak to się tam zwie.

Strielok1 napisał/a:

swampman napisał/a:

Akurat nie jestem z k🤬idołka i szczerze mówiąc zawsze miałem wyj🤬e w środowisko kibicowkie :DDD

Jak mam być szczery, to się tego wstydzę. Nienawidzę kurew które są mocne w grupie albo ze sprzętem a takich pełno w Krakowie. Raz mojego brata napadło trzech sebiksów z osiedla obok. Wielkie kozaki, bo z nożem jeden czy ki c🤬j z czym. Mój brat chciał iść na solo, bo się nap🤬la dużo. W sensie trenuje muai thai, ale sp🤬olił, bo nie chciał ryzykować życia a jak później ja każdego z osobna chciałem wyłapać, to sp🤬oliny do potęgi.
Zgłoś
Zenonn 2021-07-08, 19:02 11
Guwnojat napisał/a:

Jakbyś nie zauważył, to jestem z Krakowa więc nie ucz ojca dzieci robić, pajacu. Mieszkam tu od urodzenia więc doskonale wiem kto i co. To jest pierwsza sprawa. Druga sprawa, to jakbyś nie zauważył, to sobie żartuje. Po trzecie, zamknij k🤬a ryj jak nie jesteś z Krakowa i nie udawaj wielkiego znawcy, bo już pięcioletnie dziecko wie, że moje miasto to miasto maczet. Ameryki nie odkryłeś, stulejarzu.

Tepa c🤬o, wstyd przynosisz temu miastu. Nie pisz już nic więcej bo się tylko pograzysz. Tak, też jestem z Krakowa.
Zgłoś
Tryper 2021-07-08, 19:03 5
Napisz coś więcej o tym incydencie. Jak to się stało?

podpis użytkownika

Zawsze stoi.
Zgłoś
Guwnojat 2021-07-08, 19:03
Zenonn napisał/a:

Tepa c🤬o, wstyd przynosisz temu miastu. Nie pisz już nic więcej bo się tylko pograzysz. Tak, też jestem z Krakowa.

C🤬j mnie to boli, jak masz coś jeszcze do powiedzenia, to zapraszam na PW. Pobijesz mnie z kolegami?
Zgłoś
Zenonn 2021-07-08, 19:09 12
Guwnojat napisał/a:

C🤬j mnie to boli, jak masz coś jeszcze do powiedzenia, to zapraszam na PW. Pobijesz mnie z kolegami?

Po c🤬j mam cię bić z🤬bie ? Myślisz że każdy ma umysł ameby tak jak ty, żeby szukać dziury w dupie i robić sobie problemy za pajaca z jakiegoś forum sadistica ?
Zgłoś
SzczeryDoBolu 2021-07-08, 19:14 15
Halman zgrywasz tu kozaka a zwykła miękka faja z Ciebie ... Twoje nudne życie opiera się na komentowaniu i wrzucaniu postów na sadistica
Zgłoś
mazga50 2021-07-08, 19:15 7
Andriu996 napisał/a:

Dostałem nożem trzy razy. Przebita żyła ramienna i tylko błona brzuszna. Dłuższa rana na ręku była cięta więc pikuś. Dwie godziny wcześniej jadłem kolacje więc gdyby w brzuch nóż wszedł cały to bym nie przeżył. Długie cięcie na brzuchu zrobili lekarze żeby sprawdzić bebechy. Na szczęście całe.
Ta napastnik podziękował za pomoc i to dosłownie za ,,Pomoc".
Litość To Zbrodnia. Uwazajcie komu pomagacie.

No ale rozwiń temat...
Zgłoś
Guwnojat 2021-07-08, 19:17
Zenonn napisał/a:

Po c🤬j mam cię bić z🤬bie ? Myślisz że każdy ma umysł ameby tak jak ty, żeby szukać dziury w dupie i robić sobie problemy za pajaca z jakiegoś forum sadistica ?

Więcej dystansu stulejarzu, bo Ci żyłka pęknie
Zgłoś
kosmerf 2021-07-08, 19:18 4
Guwnojat napisał/a:

Halo, proszę pana, dziecko się panu do konta dorwało w wakacje. Proszę się wylogować zanim smrodu narobi

Zgłoś
Krzywy666 2021-07-08, 19:20 10
Halman napisał/a:

dałeś się pociąć jak ostatni lamus i jeszcze się tym chwalisz...

Założyłem konto bo już nie daje rady z tobą idioto. Zamknij mordę, usuń konto, nic nie wrzucaj, gin, przepadnij cioto. Wracaj do swojej piwnicy
Zgłoś
Halman 2021-07-08, 19:25
Krzywy666 napisał/a:

Założyłem konto bo już nie daje rady z tobą idioto. Zamknij mordę, usuń konto, nic nie wrzucaj, gin, przepadnij cioto. Wracaj do swojej piwnicy

spoko ale na 99,9% cię na to nie stać z tygodniówki...
Zgłoś
beny561 2021-07-08, 19:27 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie