👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na wszystko mogę patrzeć, ale nie na krzywdę dzieci. Biedna mała dziewczynka, pewnie ją teraz buzia boli.

Przy takich mamuśkach to niech się cieszą że jeszcze kręgosłupy całe. Mogły skoczyć dzieciaki na bańkę nieświadomie i po szczęśliwym dzieciństwie.
garota napisał/a:
Przy takich mamuśkach to niech się cieszą że jeszcze kręgosłupy całe. Mogły skoczyć dzieciaki na bańkę nieświadomie i po szczęśliwym dzieciństwie.
no tak... trzeba bylo ich owinac folia bombelkowom (tak bombelkowom) zalozyc im uprzeze i asekurowac, na dole rozlozyc i nadmuchac poduchy takie dla samobojcow...

ty juz chyba z tego nowego pokolenia, wrazliwego na wszystko, szukajacego "safe space" w sytuacjach stresowych ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie