I właśnie dlatego wolałem plastikowe siedzenia w środkach komunikacji miejskiej.
Zule to nie ludzie, to smieci ludzkie ktore powinno sie wywozic na wysypisko
Racja, c🤬j ze latem p🤬da sie kleiła do niego, ale za to bylo czysciej

35i napisał/a:
I właśnie dlatego wolałem plastikowe siedzenia w środkach komunikacji miejskiej.
Racja, c🤬j ze latem p🤬da sie kleiła do niego, ale za to bylo czysciej

CrookerS napisał/a:
Zule to nie ludzie, to smieci ludzkie ktore powinno sie wywozic na wysypisko
Już niedługo nastąpi wysyp żuli, rekrutujących się spośród młodzieży wychowanej bezstresowo, której się wszystko należy.
35i napisał/a:
Już niedługo nastąpi wysyp żuli, rekrutujących się spośród młodzieży wychowanej bezstresowo, której się wszystko należy.
Dokladnie. Dodatkowo zabraklo w Twojej wypowiedzi pedalow w rurkach i szlaufów z goscinnym kroczem

35i napisał/a:
Dlatego ladowac w ciezarowki i albo gaz albo dół i kula w łeb
CrookerS napisał/a:
Dokladnie. Dodatkowo zabraklo w Twojej wypowiedzi pedalow w rurkach i szlaufów z goscinnym kroczem
i wyborców PiSu

podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Ale kulturalny ten żul. Spodnie rozpiął i c🤬ja wyciągnął. W Polsce leja przez spodnie.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
mmarekk napisał/a:
Co się dzieje gdy żule jedzie tramwajem?
Tramwaj jedzie żulem

Śmiejecie się z tego żula a dzisiaj nie jeden z was będzie uchlany jak świnia leżał nieprzytomny i rzygał pod siebie