📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Zabawą zabawą, ale pamiętajcie Sadole, aby imprezować z głową...
... Jeśli już zezgonujecie niech do cholery ktoś to uwieczni

... Jeśli już zezgonujecie niech do cholery ktoś to uwieczni

krasnal_hałabała napisał/a:
To jest Święty Mikołaj?
Tak, przyniósł ołowiane prezenty kosowskim albańczykom, czy jakoś tam im
Udław się torcikiem.
Jeszcze życzenia z ostatniego roku mi się nie spełniły.
Jeszcze życzenia z ostatniego roku mi się nie spełniły.
O co chodzi z tym dziadem widziałem go dzisiaj na 4chanie ale nie za bardzo ogarniam

@up Jak można być aż takim stulejem żeby nie wiedzieć co się dzieje na świecie? Nawet do mojej jaskini trafiają takie newsy. Wybuchnie wojna, a ty zorientujesz się dopiero jak wysadzą elektrownię, bo nagłego wyludnienia okolicy nawet nie zauważysz dopóki nie skończy się żarcie w lodówce.

Stajan napisał/a:
@up Jak można być aż takim stulejem żeby nie wiedzieć co się dzieje na świecie? Nawet do mojej jaskini trafiają takie newsy. Wybuchnie wojna, a ty zorientujesz się dopiero jak wysadzą elektrownię, bo nagłego wyludnienia okolicy nawet nie zauważysz dopóki nie skończy się żarcie w lodówce.
Uwierz mi takich jak on jest więcej niż myślisz i to jest straszne...

Stajan napisał/a:
A może ja mam to w piździe co się dzieje na świecie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie