Zabawą zabawą, ale pamiętajcie Sadole, aby imprezować z głową...
... Jeśli już zezgonujecie niech do cholery ktoś to uwieczni

... Jeśli już zezgonujecie niech do cholery ktoś to uwieczni

podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
krasnal_hałabała napisał/a:
To jest Święty Mikołaj?
Tak, przyniósł ołowiane prezenty kosowskim albańczykom, czy jakoś tam im
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Udław się torcikiem.
Jeszcze życzenia z ostatniego roku mi się nie spełniły.
Jeszcze życzenia z ostatniego roku mi się nie spełniły.
podpis użytkownika
"Prawda jest tylko jedna - konkretna"
O co chodzi z tym dziadem widziałem go dzisiaj na 4chanie ale nie za bardzo ogarniam
@up zabijał muzułmanów i został skazany na 20 lat przez jakieś "zbrodnie wojenne" czy inny c🤬j. Otruł się po ogłoszeniu wyniku apelacji, która podczymała wyrok 20 lat.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.
@up k🤬a a ja zmarnowałem 5min z nowego roku na googlach zanim znalazłem. Wystarczyło wejść i poczytać komenty... ehh
@up Jak można być aż takim stulejem żeby nie wiedzieć co się dzieje na świecie? Nawet do mojej jaskini trafiają takie newsy. Wybuchnie wojna, a ty zorientujesz się dopiero jak wysadzą elektrownię, bo nagłego wyludnienia okolicy nawet nie zauważysz dopóki nie skończy się żarcie w lodówce.

Stajan napisał/a:
@up Jak można być aż takim stulejem żeby nie wiedzieć co się dzieje na świecie? Nawet do mojej jaskini trafiają takie newsy. Wybuchnie wojna, a ty zorientujesz się dopiero jak wysadzą elektrownię, bo nagłego wyludnienia okolicy nawet nie zauważysz dopóki nie skończy się żarcie w lodówce.
Uwierz mi takich jak on jest więcej niż myślisz i to jest straszne...
@Stajan stulejo j🤬a. Ogarnij sie. Ja np. siedze duzo w internetach i generalnie 99% memow i newsow ogarniam ale tego dziada tez przeoczylem. Tez k🤬a mialem zamiar szukac na googlach o co z nim chodzi. Okres swiateczny - moze ludzie fakycznie maja jakies rodziny, poza sadolami i nie kazdy siedzi samotnie przed kompem i wali do panienek z k🤬sami?
Nie porownuj jakiegos dziada do wojny. Czy on zmienial losy swiata swoim uczyniem. Raczej k🤬a nie. Juz wiecej Rick Astley ze swoim never gonna give up zrobil niz ten dziad wiec morda.
Nie porownuj jakiegos dziada do wojny. Czy on zmienial losy swiata swoim uczyniem. Raczej k🤬a nie. Juz wiecej Rick Astley ze swoim never gonna give up zrobil niz ten dziad wiec morda.

Stajan napisał/a:
A może ja mam to w piździe co się dzieje na świecie?