Ta babka to chyba ucieleśniony anioł stróż kurdupla. Młody chyba nawet żadnej refleksji i zapieprzał dalej.
Jurand350 napisał/a:
ja p🤬le skąd się bierze taka głupota u dzieci
Od rodziców

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Dzieci nie myślą za wiele, taki urok. Dorośli w zasadzie też, ale mają większą pulę doświadczeń, "bazę danych" na którą składają się choćby takie filmiki z sadistica
Ale wracając do kobity... Szacun za reflex, orientacje w sytuacji i siłę w łąpie

Uratowała małego orka a potem sie okaze ze wstąpi do grupy Wagnera i zasłynie jako kanibal z siewierop🤬dziecka
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
J🤬y kierowca zawodowy. Ostatnio byłeś swiatkiem takiego taksówkarza jak przep🤬lił przez pasy, naszczescie nagrałem wszystko i podj🤬em go
na policję, taksiaz stracił prawko.

KoBi44 napisał/a:
J🤬y kierowca zawodowy. Ostatnio byłeś swiatkiem takiego taksówkarza jak przep🤬lił przez pasy, naszczescie nagrałem wszystko i podj🤬em go na policję, taksiaz stracił prawko.
KoBi44 napisał/a:
J🤬y kierowca zawodowy. Ostatnio byłeś swiatkiem takiego taksówkarza jak przep🤬lił przez pasy, naszczescie nagrałem wszystko i podj🤬em go na policję, taksiaz stracił prawko.
o ty konfidencie