📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby kto pytał o kawałek
- Empire of the sun - Swordfish hotkiss night

Co w tym dziwnego / cudownego / sadystycznego ?
Widział ktoś kiedyś z sadystów pędzel? Bardzo się nie różni...
W dodatku słabe.
Widział ktoś kiedyś z sadystów pędzel? Bardzo się nie różni...
W dodatku słabe.

@szmeger, Ty chyba zajebistej rzeczy nie widziałeś. Polecam wyprawę do pierwszej lepszej Galerii Sztuk w okolicy.
myślałem , że będzie kilka śmierci z udziałem szczoteczki a tu k...a sztukę tworzy co ku..a gejowo.pl
no rzeczywiście bardzo dużo zobaczyłem funkcji szczoteczki na tym filmie ...
Cytat:
Szczotka do mycia zębów
Ciężko napisać szczoteczka? szczotka to do sedesu jest:)
Jak zobaczyłem szczoteczkę na początku, pomyślałem, że będzie używał gówna o różnych kolorach (np po zatruciu bywa zielone, po buraczkach, czerwone... wiadomo, co nie?). A on używa farby do malowania i maluje.
Rozumiecie? Maluje.
Artysty pieprzone.
Jak ktoś nie wie (jest na tyle ograniczony, że nie może sobie wyobrazić na czym polega malowanie obrazu za pomocą szczoteczki), polecam obejrzeć całość. W innym wypadku filmik sprowadza się do dwóch ostatnich sekund, w celu zaobserwowania efektu pracy.
Rozumiecie? Maluje.
Artysty pieprzone.
Jak ktoś nie wie (jest na tyle ograniczony, że nie może sobie wyobrazić na czym polega malowanie obrazu za pomocą szczoteczki), polecam obejrzeć całość. W innym wypadku filmik sprowadza się do dwóch ostatnich sekund, w celu zaobserwowania efektu pracy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie