Stanisław Szczuka był adwokatem, obrońcą prześladowanych przez PRL. Narodowiec i patriota, było mu tak wstyd za to kim stała się jego córka, że zerwali ze sobą kontakt. Zawisza uderzył w jej czuły punkt. szczuka pokazała prawdziwą twarz "pokojowej ideologii". Uwidacznia to, kto tak naprawdę jest obrzydliwą i sfrustrowaną formacją "ideologiczną", charakteryzującą się faszystowskim podejściem do ludzi - antifa i całe to lewactwo. Zaraz potem w studiu pojawił się wystraszony szczur/[sztur?] i tłumaczył się dlaczego zagrał w pokłosiu: by "pokazać prawdę o Polakach". Nie będę już wrzucać jak tak aktorzyna opowiada, że Polacy są wielkimi antysemitami, jak ktoś jest ciekawy upadku tego człowieka, filmiki znajdują się w sieci.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
coś często ten komuch lis zaprasza szczukę do swojego studia, tak samo jak i innych pyskujących wyp🤬ków mających siać zamęt. W sumie sam tez jest takim wyp🤬kiem, najbardziej stronniczy prezenter. Bo ciężko go nazwać dziennikarzem.
Czy tylko mi ten Zawisza wygląda bardziej na jakiegoś Rumuna, albo ahmeda, niż Słowianina?
Używacie słów których nie rozumiecie znaczenia. Nauczcie się w końcu, że socjalizm =/= lewica.
To ja powiem krótko i treściwie:
Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę !
Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie