Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szczuka pokazuje jak zachowuje się lewactwo
Konto usunięte • 2012-11-13, 1:58
Stanisław Szczuka był adwokatem, obrońcą prześladowanych przez PRL. Narodowiec i patriota, było mu tak wstyd za to kim stała się jego córka, że zerwali ze sobą kontakt. Zawisza uderzył w jej czuły punkt. szczuka pokazała prawdziwą twarz "pokojowej ideologii". Uwidacznia to, kto tak naprawdę jest obrzydliwą i sfrustrowaną formacją "ideologiczną", charakteryzującą się faszystowskim podejściem do ludzi - antifa i całe to lewactwo. Zaraz potem w studiu pojawił się wystraszony szczur/[sztur?] i tłumaczył się dlaczego zagrał w pokłosiu: by "pokazać prawdę o Polakach". Nie będę już wrzucać jak tak aktorzyna opowiada, że Polacy są wielkimi antysemitami, jak ktoś jest ciekawy upadku tego człowieka, filmiki znajdują się w sieci.

Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-13, 16:57
coś często ten komuch lis zaprasza szczukę do swojego studia, tak samo jak i innych pyskujących wyp🤬ków mających siać zamęt. W sumie sam tez jest takim wyp🤬kiem, najbardziej stronniczy prezenter. Bo ciężko go nazwać dziennikarzem.
Zgłoś
shin69 2012-11-13, 17:03
kazimieha nienawidziła (wręcz nie przyznawała się do niego) swojego ojca właśnie za to korwin-mikke.pl/blog/wpis/zmarl_stanislaw_szczuka__nagranie_z_dyskusji...
Za to, że popierał "faszystów" pokroju JKM, Zawiszę i wielu innych. Głupia lewacka p🤬da, kala nazwisko i zasługi ojca dla wolnej Polski.
Zgłoś
urotsukidoji 2012-11-13, 17:09
ah, j🤬 polskę i polan.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-13, 17:10 1
Czy tylko mi ten Zawisza wygląda bardziej na jakiegoś Rumuna, albo ahmeda, niż Słowianina?
Zgłoś
qrvishon 2012-11-13, 17:25
"niech pani bedzie tak grzeczna jak ladna" k🤬a to jej sie morda powinna wogole nie zamknac
Zgłoś
deolic 2012-11-13, 17:32 1
Lis często lubi ją zapraszać i dziwnym trafem nigdy jej nie przerwie, ale mniejsza z tym. Wczoraj miałem "przyjemność" oglądać ten program i gdy usłyszałem co Szczuka gada to zacząłem się po prostu śmiać. Tak w ogóle to się dziwie co ona musiała mieć za matkę skoro ojciec był porządnym człowiekiem, a wyszło takie coś. Co do Stuhra to oczywiście, Polacy są antysemitami, więc często "Polacy" robią filmy o polskim antysemityzmie, żeby pokazać stosunek Polaków do Ż🤬dów. Mam nadzieję, że nikt nie pójdzie na ten zryty film, ale niestety idioci pójdą do kina na to gówno, bo nawet nie wiedzą, że reżyser w tym "dziele" na nich pluje.
Zgłoś
d-wade 2012-11-13, 18:22 3

Używacie słów których nie rozumiecie znaczenia. Nauczcie się w końcu, że socjalizm =/= lewica.
Zgłoś
dth 2012-11-13, 19:08
Cytat:

Nie rozumiem, jak w świetle kamer pan Zawisza może mówić o bandytach "patrioci"?! Na manifestację przyszli "patrioci" z łysymi głowami, "patrioci" rzucali kamieniami w policjantów, "patrioci" zdemolowali własność publiczną.
Jak bandytów nadal będziecie nazywać "patriotami" to ja mam w dupie cały ten patriotyzm.

Zawsze mnie bawią takie wypowiedzi. Ktoś sobie obejrzy program w TV gdzie powiedzą, że bandyci obrzucali policję kamieniami, a bydło to łyka. Potem pokazują się wypowiedzi w stylu tej zacytowanej. Nie wiem, jesteś jakiś upośledzony? Wejdź sobie na dowolne media, sprawdź ile osób było na marszu a ile osób brało udział w zamieszkach. Proporcja 20 000:300 czy coś w tym stylu. Jak jesteś taki śmiały w przedstawianiu swoich poglądów to to też Ci się spodoba: moi znajomi byli świadkami jak 9 murzynów pobiło kobietę z którą szli. Wniosek? Wszyscy murzyni to bandyci i powinno się ich zamknąć w więzieniu. To przecież takie oczywiste.
Bardziej przyziemny przykład? Szczuka jest chamskim lewakiem. Wniosek? Wszyscy lewacy to chamy.

A co.
Zgłoś
kapral 2012-11-13, 19:46
Kazimiera Suka
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-13, 20:22
To ja powiem krótko i treściwie:
Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę !
Zgłoś
zukon 2012-11-13, 20:23
Kijem bym jej nawet nie ruszył. szczysuka!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-13, 20:28
A teraz na spokojnie i bez emocji:
Jedna strona mówi i ma jakieś tam (nie wnikając) argumenty
Druga strona p🤬li o faszystach.
Inteligentny człowiek wie jak to odebrać, debil będzie zawsze ślepo bronił swojego, choćby było osrane.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 22:33
wiesiors4 napisał/a:

No dalej lewaki p🤬lcie jaka to prawica jest zuaa. Koniec Świata, Archeolog i spółka - zapraszamy do komentowania

Dlaczego robisz nagonkę, j🤬y burasie? Gdzie ja powiedziałem, że Szczuka to ktoś kogo warto w ogóle słuchać. Jesteś głupim kołtunem, który posługuje się jakimiś utartymi schematami i powtarza wciąż te same brednie o lewakach.
Zgłoś