Stanisław Szczuka był adwokatem, obrońcą prześladowanych przez PRL. Narodowiec i patriota, było mu tak wstyd za to kim stała się jego córka, że zerwali ze sobą kontakt. Zawisza uderzył w jej czuły punkt. szczuka pokazała prawdziwą twarz "pokojowej ideologii". Uwidacznia to, kto tak naprawdę jest obrzydliwą i sfrustrowaną formacją "ideologiczną", charakteryzującą się faszystowskim podejściem do ludzi - antifa i całe to lewactwo. Zaraz potem w studiu pojawił się wystraszony szczur/[sztur?] i tłumaczył się dlaczego zagrał w pokłosiu: by "pokazać prawdę o Polakach". Nie będę już wrzucać jak tak aktorzyna opowiada, że Polacy są wielkimi antysemitami, jak ktoś jest ciekawy upadku tego człowieka, filmiki znajdują się w sieci.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Babka powinna wziąć Tuska pod jedne ramię, Gronkiewicz-Walc pod drugie i wspólnie udać się na terapię logopedyczną bo na psychoterapeutę i inne tego typu już za późno.
Zamiast pierdo#ić bez sensu w studiu, o dupie marynie i udowadnianiu który nurt lub ideologia jest lepsza to by k3rwy nie myte wzięły się za szukanie złotego środka dla jednych i drugich czy trzecich 'idealistów". A nie celebrowali tylko słodkim pierdzeniem i chamstwem przed mymi oczami w TV .
@sidian
Jak masz jakieś zastrzeżenia co do mojego posta, to napisz mi na PW, bo nie chce mi się zaśmiecać forum takimi rozmowami
Jak masz jakieś zastrzeżenia co do mojego posta, to napisz mi na PW, bo nie chce mi się zaśmiecać forum takimi rozmowami
nic tylko poczekać jak twój ojciec zejdzie i powiedzieć, że gdyby żył, to byłby w grupie obciągającej laski
A więc jeśli Szczuka daje w ryj reporterowi z pyta.pl ( polecam poszukać
) to wszystko jest w porządku,ale jeśli ktoś przypomni,że jej ojciec nie był ideologicznym ścierwem,takim,jakim jest ona, to już wg niej " za dużo" i trzeba obrażać. Lewacka logika w natarciu!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie