Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Szczuka pokazuje jak zachowuje się lewactwo
konto usunięte • 2012-11-13, 1:58
Stanisław Szczuka był adwokatem, obrońcą prześladowanych przez PRL. Narodowiec i patriota, było mu tak wstyd za to kim stała się jego córka, że zerwali ze sobą kontakt. Zawisza uderzył w jej czuły punkt. szczuka pokazała prawdziwą twarz "pokojowej ideologii". Uwidacznia to, kto tak naprawdę jest obrzydliwą i sfrustrowaną formacją "ideologiczną", charakteryzującą się faszystowskim podejściem do ludzi - antifa i całe to lewactwo. Zaraz potem w studiu pojawił się wystraszony szczur/[sztur?] i tłumaczył się dlaczego zagrał w pokłosiu: by "pokazać prawdę o Polakach". Nie będę już wrzucać jak tak aktorzyna opowiada, że Polacy są wielkimi antysemitami, jak ktoś jest ciekawy upadku tego człowieka, filmiki znajdują się w sieci.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
człowiek_zły 2012-11-13, 10:47 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-13, 10:52 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-13, 11:00 10
Też nie znoszę Szczuki, ale tutaj jestem za nią całym sercem. I podziwiam, bo gdyby nazwiskiem kogoś mi bliskiego ryj wycierał sobie neofaszysta pokroju Zawiszy, to ja bym skopała dziada na wizji - jak babcię kocham.
I mam też pytanie do obecnych tutaj narodowców, co tak bronią swoich: gdzie macie ten magiczny materiał, na którym widać zamaskowanych policjantów atakujących swoich kolegów? No gdzie? Bo mi się wydaje, że to ściema urodzona w bólach i trudach przez umysły ONRu i Młodzieży Wszechpolskiej.

Naprawdę mam nadzieję, że przez najbliższy rok jeszcze zaostrzą prawo do zgromadzeń. Tak, mogę poświęcić część swojej wolności, żeby faszyści nie mieli możliwości publicznego eksponowania swoich chorych poglądów. Szkoda, że w niedzielę nie było na stołecznych ulicach ZOMO - może gdyby narodowcom przetrzepać tyłki, to nauczyliby się szacunku do świąt narodowych.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-13, 11:07
Zgłoś
thorus933 2012-11-13, 11:10 5
Zgłoś
xinoqe 2012-11-13, 11:10 12
No no. Gimbusy na sadolu się obudziły. Brrrrry. NIe powinniście być czasem w szkole na lekcji historii albo WOSu? Pytam bo kompletnie nie rozumiecie pojęć, których używacie. Zawiszy i tak się upiekło bo za takie teksty to się liść należał. Jak można w dyskusji publicznej odwołać się do czyjegoś zmarłego ojca i stwierdzić co by zrobił. Lekkie przegięcie. Inną sprawą jest teza policyjnej prowokacji jaką stawia pan Zawisza. Na filmach z marszu widać i słychać jak to wyglądało. W stronę policjantów lecą spore ilości rac i petard a z megafonu słychać tekst: "Apeluję do policji aby nie rzucała petard w stronę uczestników marszu.".

Na koniec powiem tak: każdy kto zakłóca porządek publiczny, niszczy cudze mienie, nie szanuje współobywateli, nawołuje do obalenia MOJEJ demokratycznie wybranej władzy, jaka by ona nie była, bije i rani opłacane przeze mnie służby porządkowe ten jest zwykłym debilem i bandytą a nie żadnym Prawdziwym Polakiem o patriotyzmie owych imbecyli nie wspominając. Natomiast ci którzy ich czyny wybielają i usprawiedliwiają w mediach stają się współodpowiedzialni i nie zasługują nawet na splunięcie w ich stronę.

PS. Zgodnie z hasłami naszych Super Polaków z ONR i MW Brevik powinien zostać uznany za bohatera.
Zgłoś
darknock 2012-11-13, 11:17 6
jakim trzeba być skończonym tępakiem żeby w dyskusji używać takich argumentów, Szczuki nie lubię ale za tą odpowiedź kista piwa dla niej!
Zgłoś
Archeolog 2012-11-13, 11:25 5
Zgłoś
marsel 2012-11-13, 11:29 1
lewa, lewa, lewa, ,lewa !
Zgłoś
sidian 2012-11-13, 11:29 5
Piwo dla Szczuki. Należało się chamowi za wycieczki osobiste. Ja bym mu jeszcze mordę skuł za taki tekst.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-13, 11:31 1
Zgłoś
nonpussumus 2012-11-13, 11:39 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-13, 11:46 2
Zgłoś
Uechtacz 2012-11-13, 12:00 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-13, 12:01 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem