👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Duch jest, ale jeżeli w każdej walce zbiera takie kujawjaki na łeb to dobrze nie będzie.
pyotreck napisał/a:
Prawdziwe jak uczciwość tuska
Zgodzę się w 100%. Też uważam, że film jest w 100% autentyczny, (to NIE jest sarkazm)
sama "walka" jeszcze by uszła, gdyby nie ten teatralny rzut grubego na końcu:)
baronturbina napisał/a:
Tak tylko jeśli mogę to mam małą uwagę. Wątroba nie boli
Bo jest nieunerwiona. A poza tym to Ok.
Idź na onkologię i powiedz ludziom umierającym na raka wątroby, że ich nie boli bo wątroba jest nieunerwiona, aha i powiedz lekarzom, żeby nie podawali morfiny - nie trzeba ponieważ wątroba nie jest unerwiona
spike2222 napisał/a:
Zgodzę się w 100%. Też uważam, że film jest w 100% autentyczny, (to NIE jest sarkazm)
Jest autentyczny. Też tak uważam. Tak jak uczciwość tuska
Kopernik2080 napisał/a:
Idź na onkologię i powiedz ludziom umierającym na raka wątroby, że ich nie boli bo wątroba jest nieunerwiona, aha i powiedz lekarzom, żeby nie podawali morfiny - nie trzeba ponieważ wątroba nie jest unerwiona
Umierających na raka wątroby nie boli wątroba. Powiem ci coś więcej. Jeżeli złamiesz kość to ta kość też nie boli bo też jest nieunerwiona.
korowiow777 napisał/a:
Umierających na raka wątroby nie boli wątroba. Powiem ci coś więcej. Jeżeli złamiesz kość to ta kość też nie boli bo też jest nieunerwiona.
Mówi się potocznie, że wątroba boli. Wiadomo, że chodzi o "obicie" wątroby, czyli boli wszystko co dookoła jest naciskane przez wątrobę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie