W związku z c🤬jwieczym klejnych 2 z🤬bów eko-terrorystów, zwanych aktywistami przez media, postanowiło zademostwować swój brak seksu w życiu przez rozpylenie k🤬a nie wiem czego pomarańczowego.
Jednemu się spektakularnie udało a drugiego spacyfikowano zanim wytrysnął.
Nie wiem co chcieli osiągnąć w tym bardzo popularnym sporcie ale pewnie im się prawie udało...
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
nie no, ja rozumiem eko, ochronę środowiska itepe, ale jak świat uratuje zakaz stukania kijkiem w kulki??
edit:
czerwona lampka zapaliła mi się czytając stopkę autora. Deeepfake? czyżby jakaś próbka swoich umiejętności?
Eko teroryści, ostanio jest wysyp tego dziadostwa
To jest snooker dosyc rasistowska gra. Jak wbijesz w dziure kolorowego dostajesz srednie brawa, jak wbijesz czornego masz aplauz na stojaco. A jak wbijesz bialego kazdy wzdycha i sie lapie za leb cos ty zrobil. A te czerwone gowna to wiadome ich najwiecej i musza byc ciagle wbijane.
W sumie spoko, coś nowego. Mógł te bile jeszcze rozpieprzyć dupskiem. Mam tylko nadzieję, że to były półfinały mistrzostw świata...
konto usunięte
2023-04-17, 23:56
Zdiagnozować i leczyć ciężką pracą fizyczną.
Chyba nie dodalo mi komentu
To nie jest ekoaktywista. Jest zupełnie odwrotnie. Kolor stołu symbolizuje właśnie zielonych aktywistów, a to pomarańczowe symbolizuje słynną broń chemiczną, która była używana w wietnamie, a która nazywa się "agent orange"(kto nie zna- google). Dla tych co uczyli się w szkole ruskiego dodam, że orange w angielskim może oznaczać kolor pomarańczowy. Teraz jest już chyba jasne, że koleś nawołuje do mordowania w sposób mało humanitarny ekoz🤬bów. To chyba nie aż tsk źle?
Szkoda tylko, że przerwał tak emocjonującą rozgrywkę
Świat został ocalony od zagłady. Może już czas powrócić, do tradycji i tępić takich plutonem egzekucyjnym.
konto usunięte
2023-04-18, 7:31
Oj nie oj nie w dzisiejszych czasach kto nagrywa telewizor.......