W związku z c🤬jwieczym klejnych 2 z🤬bów eko-terrorystów, zwanych aktywistami przez media, postanowiło zademostwować swój brak seksu w życiu przez rozpylenie k🤬a nie wiem czego pomarańczowego.
Jednemu się spektakularnie udało a drugiego spacyfikowano zanim wytrysnął.
Nie wiem co chcieli osiągnąć w tym bardzo popularnym sporcie ale pewnie im się prawie udało...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie no, ja rozumiem eko, ochronę środowiska itepe, ale jak świat uratuje zakaz stukania kijkiem w kulki??
edit:
czerwona lampka zapaliła mi się czytając stopkę autora. Deeepfake? czyżby jakaś próbka swoich umiejętności?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Eko teroryści, ostanio jest wysyp tego dziadostwa
To jest snooker dosyc rasistowska gra. Jak wbijesz w dziure kolorowego dostajesz srednie brawa, jak wbijesz czornego masz aplauz na stojaco. A jak wbijesz bialego kazdy wzdycha i sie lapie za leb cos ty zrobil. A te czerwone gowna to wiadome ich najwiecej i musza byc ciagle wbijane.
W sumie spoko, coś nowego. Mógł te bile jeszcze rozpieprzyć dupskiem. Mam tylko nadzieję, że to były półfinały mistrzostw świata...
konto usunięte
2023-04-17, 23:56
Zdiagnozować i leczyć ciężką pracą fizyczną.
Chyba nie dodalo mi komentu
To nie jest ekoaktywista. Jest zupełnie odwrotnie. Kolor stołu symbolizuje właśnie zielonych aktywistów, a to pomarańczowe symbolizuje słynną broń chemiczną, która była używana w wietnamie, a która nazywa się "agent orange"(kto nie zna- google). Dla tych co uczyli się w szkole ruskiego dodam, że orange w angielskim może oznaczać kolor pomarańczowy. Teraz jest już chyba jasne, że koleś nawołuje do mordowania w sposób mało humanitarny ekoz🤬bów. To chyba nie aż tsk źle?
Szkoda tylko, że przerwał tak emocjonującą rozgrywkę
Świat został ocalony od zagłady. Może już czas powrócić, do tradycji i tępić takich plutonem egzekucyjnym.
konto usunięte
2023-04-18, 7:31
Oj nie oj nie w dzisiejszych czasach kto nagrywa telewizor.......