skąd się tacy biorą ?
teraz wiadomo po co drukują 30 stronicowe instrukcje obsługi do czajnika
http://www.liveleak.com/view?i=136_1361789812
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie znam rosyjskiego, ale w ciemno zgaduję, że w treści ego sms'a trzeba wpisać coś w rodzaju "pomoc"
To chyba z tych typów programów co big brader, tam tylko tacy są, widzieliście kiedyś normalną osobe w takim programie, no może jedna sie trafi... pewnie mama mu mówiła całe życie jaki to nie jest cudowny
konto usunięte
2013-02-25, 16:22
konto usunięte
2013-02-25, 16:26
nie żebym go bronił bo kacap wróg największy, ale może on kamień wypłukiwał?? no chyba że mają tam kurewsko dobrą wodę w co wątpię...
konto usunięte
2013-02-25, 16:52
Co wy się spinacie? Po prostu nie chciało mu się wyciągać patelni z umywalki
Tacy się nie rodzą, tylko znajdują ich pod kamieniami
konto usunięte
2013-02-25, 17:13
Niedługo szklanki pod kran nie podstawi, żeby się wody napić, ale garów leń śmierdzący nie umyje.
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego on tak uparcie wierzył, że ta woda powinna tam zostać?
Hehe kiedyś u mnie w pracy jedna typiara, postawiła czajnik obok podstawki i z 20 min tą wodę tak gotowała, no ale ten chyba lepszy wariat.
Odwieczny problem- jak napełnić czajnik, jak w zlewie jest górka, a jesteś zbyt leniwy, żeby iść do łazienki bądź sięgnąć po szklankę :p
konto usunięte
2013-02-25, 17:24
No w to nie uwierzę, bo takich ludzi po prostu nie ma.
konto usunięte
2013-02-25, 17:24
Już myślałem że to ten z🤬b Gurgo obciągacz , dzieki Bogu to tylko ruski .