



podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
To chyba bardziej wina obsługi niż Amaro , mogli wyłączyć straszaki na taki bal
Zraszaczy nie możesz wyłączyć. Każdy jest niezależny i załączy się po osiągnięciu temperatury krytycznej. Możesz zamknąć zawór z wodą, ale zraszacze i tak wywali i trzeba będzie wstawić nowe. Tak więc brawo dla debili z obsługi i samego mastera że ogień był za duży i uszkodził zraszacze

midium rare to jedyny stek o którym można powiedzieć, że jest przepyszny i rozpływa się w ustach. Jednak w Polskich restauracjach bardzo trzeba doprecyzować co dokładnie chcesz uzyskać. W jednej powiesz midium i dostaniesz midium rer, w drugiego powiesz midium dostaniesz midium well co już jest podeszwą. W trzeciej tej 1 na 10000 powiesz midium to kumaty kelner się zapyta JAKIE MIDIUM i wtedy wiesz, że jesteś w odpowiedniej knajpie


podpis użytkownika
poker better than life@kacper060
midium rare to jedyny stek o którym można powiedzieć, że jest przepyszny i rozpływa się w ustach. Jednak w Polskich restauracjach bardzo trzeba doprecyzować co dokładnie chcesz uzyskać. W jednej powiesz midium i dostaniesz midium rer, w drugiego powiesz midium dostaniesz midium well co już jest podeszwą. W trzeciej tej 1 na 10000 powiesz midium to kumaty kelner się zapyta JAKIE MIDIUM i wtedy wiesz, że jesteś w odpowiedniej knajpie Pozdrawiam fan krowy
To musisz koniecznie sprobowac steka w restauracji Angels w Ustroniu.
Kto montuje czujniki w kuchni? U mnie sa wszedzie. W korytarzach, w windzie, w garazach, w SPA, ale w kuchni???
Ślepy k🤬a jesteś to było na sali gdzie wszyscy musieli widzieć. I zobaczyli.
To musisz koniecznie sprobowac steka w restauracji Angels w Ustroniu.
Jadam tam bardzo często. Mam tam 30 minut

podpis użytkownika
poker better than lifeKto montuje czujniki w kuchni? U mnie sa wszedzie. W korytarzach, w windzie, w garazach, w SPA, ale w kuchni???
Serio? Przecież w kuchni najszybciej o pożar, więc nie wiem co w tym dziwnego. Zanim pożar przeniesie się na korytarz to już cała kuchnia zdąży się sfajczyć.
