Jak go k🤬ił to miał rację tych naszych sk🤬ysynków januszexowych też by tak trzeba było prostować bo większość z nich to chamy j🤬e bez kultury
Don_Dyziotto napisał/a:
Jak go k🤬ił to miał rację tych naszych sk🤬ysynków januszexowych też by tak trzeba było prostować bo większość z nich to chamy j🤬e bez kultury
Tych naszych januszexowych pracowników, też by tak trzeba było prostować, bo większość z nich, to chamy j🤬e, bez kultury
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Don_Dyziotto napisał/a:
Widocznie dostosowują przekaz do twojego poziomu, żebyś zrozumiał

Don_Dyziotto napisał/a:
Ja bym prostował takich typów jak ty co mają tak idiotyczne nicki.
Czyli nie szef tylko szew i to x12
Voltaire

podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
Gdzie tu sens, bo go szef wk🤬iał? Teraz gość ma przerąbane za tego szefa. Ja rozumiem jego postępowanie, bo dobrze wiem, że większość tych szefów, to takie j🤬e Janusze biznesu, ale na nich lepiej znaleźć jakieś dowody przekrętów
. Zamiast robić takiemu krzywdę, można miesiącami zbierać dowody i na końcu się na nim zemścić.
Też nigdy nie zrozumiem, po co być wrednym c🤬jem dla swoich pracowników? Ja co prawda nigdy nie zatrudniałem nikogo i zawsze prowadziłem jednoosobową działalność, ale myślę, że jakbym miał firmę, w której zatrudniam, to miałbym szacunek dla każdego pracownika.

Też nigdy nie zrozumiem, po co być wrednym c🤬jem dla swoich pracowników? Ja co prawda nigdy nie zatrudniałem nikogo i zawsze prowadziłem jednoosobową działalność, ale myślę, że jakbym miał firmę, w której zatrudniam, to miałbym szacunek dla każdego pracownika.
AlbertoNihilo napisał/a:
Przesadzasz...

AlbertoNihilo napisał/a:
Oh jaka ty straszna jesteś, prostować to ty możesz pręta jakiemuś bejowi z dworca
[ Dodano 2024-08-18, 15:05 ]
Driver19cm napisał/a:
Tych naszych januszexowych pracowników, też by tak trzeba było prostować, bo większość z nich, to chamy j🤬e, bez kultury
Oho januszexowy wypłynął jak gówno mokebe na kąpielisku. Usiądź na hydrancie i wodę odkręci może to ci pomoże dzbanisławie